NEWS
Ljekarna

Uz mjesec poduzetništva Poreč: Od ideje do uspjeha – Papago park vam otvara svoja vrata u srijedu, 12.10.2022.

97072
10.10.2022. 23:11; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Uz mjesec poduzetništva Poreč: Od ideje do uspjeha – Papago park vam otvara svoja vrata u srijedu, 12.10.2022.

Svake godine u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču organizira se aktivnost „Od ideje do uspjeha“ gdje se na imanjima i proizvodnim pogonima uspješnih porečkih poduzetnika „otvaraju vrata“ svima zainteresiranima i na zanimljiv način predstavlja njihov put od prve ideje do uspješnog biznisa.

Ove godine vrata nam otvara Papago park Poreč I to u srijedu, 12. listopada 2022., s početkom u 13,00 sati.

U netaknutoj prirodi pokraj Poreča smjestio se jedinstveni i prvi park ptica na ovim prostorima. Ta mala oaza prirodne ljepote omogućuje pticama da žive u prirodnom okruženju, a posjetiteljima istovremeno omogućuje da uživaju u društvu ptica i uče o njihovom divnom svijetu. Radi se o projektu koji se prostire na 30 tisuća kvadrata s dvadeset nastambi i dvadeset dvije vrste ptica, odnosno ukupno dvjestotinjak jedinki iz cijeloga svijeta. Park je sjajno uklopljen u samu prirodu. Nalazi se u šumi kraj Červar-Porta, nedaleko Poreča, a upravo je njegov vlasnik, uz pomoć obitelji i prijatelja, vlastitim rukama uredio i opremio većinu sadržaja. Park je i eco-friendly, napravljen od prirodnih materijala, te je sve u skladu sa zakonima o zaštiti prirode, u što ćete se i sami moći uvjeriti u srijedu.

Ova aktivnost je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine peti put zaredom organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, stoji u priopćenju.

Print Friendly, PDF & Email