NEWS
LUTRIJA T

Uspješno održana Adventska humanitarna utrka Poreč, za Centar za inkluziju prikupljeno 4.395,00kn

113_manuelpaljuh_mpp_resized
foto: Manuel Paljuh
17.12.2022. 17:31; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Uspješno održana Adventska humanitarna utrka Poreč, za Centar za inkluziju prikupljeno 4.395,00kn

Usprkos kiši koja je neumorno padala tijekom cijele noći i jutra, subotnje jutro na Adventu Poreč okupilo je male i velike trkače na tradicionalnoj humanitarnoj Adventskoj utrci Poreč – Corsa dell’Avvento di Parenzo. Natjecateljske kotizacije usmjerene su Centru za inkluziju i podršku u zajednici – Poreč, te će Centru biti donirano sveukupno 4.395,00 kuna.

U muškoj konkurenciji najbrži su bili Edi Pašić, Marko Horvat i Jan Habjan, dok su među ženama najbrže bile Lia Trdin, Maja Đorđević i Irena Mofardin, a utrku su zajednički organizirali Atletski klub Maxivms iz Poreča i Advent Poreč-Avvento Parenzo. Nakon utrke, druženje je nastavljeno uz okrijepu za sve, uz zahvalu gradonačelnika Lorisa Peršurića, koji je također bio jedan od trkača, na odazivu, jer usprkos lošim vremenskim uvjetima velikog srca i dobre zabave nije nedostajalo.

Nedjeljno jutro na Trgu Matije Gupca obogatit će svojim slasticama i čokoladnim fontanama učenici Turističko-ugostiteljske škole Anton Štifanić uz pratnju Malvazija banda i dječju radionicu DND-a. Najbolji mladi pjevači, sudionici ovogodišnjeg glazbenog festivala „Veseli glasi-Voci allegre“ nastupit će u nedjelju na Trgu Matije Gupca s početkom u 17 sati pa ih dođite podržati u što većem broju!

foto: Manuel Paljuh

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email