NEWS
LUTRIJA T

Uspješan vikend za plesni studio Unique

20221112_135558
14.11.2022. 19:02; ; Početna / Kultura / Uspješan vikend za plesni studio Unique

Proteklog vikenda plesačice plesnog studia Unique otvorile su natjecateljsku sezonu za ovu školsku godinu na Pula Dance Open-u. Na natjecanju je sudjelovalo tristotinjak plesača iz Hrvatske i Slovenije, a naše su se porečanke vratile nazad sa mnogobrojnim nagradama.

U dobnom uzrastu djeca/solo predstavila ih je Lena Pršeš kojoj je ovo ujedno bilo i prvo natjecanje. Lena je briljirala u svojoj izvedbi u kategoriji jazz i osvojila 1. mjesto.

U dobnom uzrastu juniori/solo prestavilo se  šest plesačica, Hanna Kocijančić lyrical 2.mjesto, Luana Ramaja, lyrical- 2.mjesto i Vita Prpić , lyrical 1.mjesto.
Dita Šegon se prvi puta predstavila sa jazz koreografijom i osvojila 1. mjesto, dok je Vita Prpić u istoj kategoriji osvojila 2. mjesto.
Pia Kovačić također se prvi puta natjecala kao plesač plesnog studia Unique te svojom izvedbom u kategoriji acro dance osvojila 1. mjesto.

Na natjecanju se posebno istaknula plesačica Sara Brajković koja je u kategoriji contemporary modern osvojila 2. i 1. mjesto, ali i dvije posebne nagrade na koje smo izuzetno ponosni, a to je nagrada za najbolju plesačicu natjecanja i za najbolju solo točku.

Plesačice su izvele i dvije grupne koreografije, jednu u kategoriji jazz formacija juniori, koreografija Brulesque kojom su osvojile 1. mjesto, te koreografija Princ Ali koja je također osvojila 1. mjesto.

Djevojke su se prvi puta odvažile na sudjelovanje u plesnom dvoboju gdje se improvizacijom na nepoznatu glazbu bore protiv drugih plesača te su osvojile 3. i 1. mjesto, a vrhunac natjecanja doživjele su osvajanjem 3. nagrade za najbolje koreografije cijelog natjecanja. Sveukupno djevojke su na ovome prvenstvu osvojile jedno 3. mjesto, četiri 2. mjesta i osam 1. mjesta te tri specijalne nagrade žirija.

Čestitamo svim plesačima na uspjehu, trudu i ogromnom zalaganju u unaprijeđenju svojih plesnih vještina.

Ovaj naporan, ali uspješan vikend ostati će im u predivnom sječanju, ali nema mjesta opuštanju jer vec sljedeći mjesec nastavljaju sa novim natjecanjima i izazovima. Upisi u plesne radionice studia su i dalje otvoreni te se svi zainteresirani mogu javiti na mail udruge [email protected] ili na broj telefona 0958563570.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email