NEWS

USPJEH UČENIKA TUŠ ANTONA ŠTIFANIĆA – Ilian Hilpert drugi na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika

27.02.2023. 21:48; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / USPJEH UČENIKA TUŠ ANTONA ŠTIFANIĆA – Ilian Hilpert drugi na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika
Illan

Vrsarska Osnovna škola Vladimira Nazora ugostila je prošloga tjedna najbolje učenike iz cijele županije koji su se natjecali u poznavanju njemačkog jezika, a među njima je bio i Ilian Hilpert, učenik drugog razreda HTT usmjerenja Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč, koji je u svojoj kategoriji osvojio visoko drugo mjesto.

Ilian je jedan od 30ak najboljih učenika iz osnovnih i srednjih škola s područja Istarske županije,  koji su pristupili testovima na kojima su morali pokazati svoje vještine slušanja, čitanja i pisanja na njemačkom jeziku.

Iz TUŠ Antona Štifanića Poreč ne kriju svoje zadovoljstvo postignutim uspjehom svojega učenika te  njegova profesorica njemačkog jezika Ljiljana Badrov Frleta navodi da je riječ o  ambicioznom, ustrajnom i odgovornom učeniku, koji osim izvrsnog znanja njemačkog jezika postiže i vrlo dobre rezultate iz svih nastavnih predmeta. Iskrene čestitke Ilianu i mentorici!

 

Tatjana Gulić Pisarević prof.

Print Friendly, PDF & Email