NEWS

Usluga Poreč nastavlja s uređenjima mjesnih groblja

25.01.2022. 23:47; ; Početna / Gospodarstvo / Usluga Poreč nastavlja s uređenjima mjesnih groblja
1

U srijedu, 26. siječnja počinju radovi na mjesnim grobljima na kojima upravlja Usluga Poreč d.o.o. Riječ je o radovima koji uključuju izradu armirano betonskih okvira grobnih mjesta na grobljima Baderna, Fuškulin i Žbandaj i to na novim dijelovima tih istih groblja, a koja nemaju izgrađene temelje

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 169.866,40 kuna bez PDV-a, a izvođač radova je Ekspert gradnja Buzet. Radovi počinju na groblju u Baderni, a nakon toga nastavit će se na groblju Fuškulin pa groblju Žbandaj.

Osim groblja u Baderni, Fuškulinu i Žbandaju, Usluga Poreč upravlja i održava gradsko groblje Poreč te groblje Nova Vas. Usluga Poreč d.o.o. već godinama radi na konstantnom ulaganju u groblja i popratnu infrastrukturu, a ovi radovi samo su nastavak započetih i kontinuiranih investicija na grobljima. U prethodnim godinama dograđeno je groblje u Poreču i Fuškulinu gdje su izgrađena dodatna grobna mjesta za narednih 15 – 20 godina. Također, na svim grobljima uređeni su ogradni zidovi, ulazne ograde i vrata,  pješačke staze, hortikultura te mrtvačnice i  zajedničke prostorije.

Planirani rok izvođenja radova je kroz sljedeća dva mjeseca, pri čemu će radovi biti prilagođeni dinamici i uvažavanju drugih aktivnosti koje se odvijaju na grobljima.

Usluga Poreč d.o.o.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email