Usluga Poreč daruje djecu edukativnom i zabavnom bojankom “Fani i Flekica”

IMG-0c4fb1750ec954a63cc51b5d4b645740-V (005)
07.05.2021. 17:05; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / Usluga Poreč daruje djecu edukativnom i zabavnom bojankom “Fani i Flekica”

Danas  7. svibnja 2021. godine u prostorima Usluge Poreč, uz pridržavanje epidemioloških mjera, direktor Milan Laković uručio je predstavnicima vrtića i osnovnih škola Poreštine bojanku Fani i Flekica – jedno novo prijateljstvo.

Fani i Flekica – jedno novo prijateljstvo priča je koja je namijenjena predškolskom uzrastu djece te učenicima nižih razreda osnovne škole.

Sama priča ima edukativnu namjenu prilagođenu djeci kako bi od najranije dobi  naučila i stjecala pozitivne životne navike o očuvanju čistog i zdravog okoliša u kojem žive, a Ilustracije su osmišljene na način da ih djeca mogu bojati te se pritom zabavljaju i uče.

Bojanke su uručene ravnateljicama dječjih vrtića iz Vrsara-Funtane, Višnjana i Tara te  ravnateljima  osnovnih škola Višnjan, Kaštelir, Vižinada, Tar-Vabriga, Vrsar i Sveti Lovreč.

Bojanke su  danas od strane Gradonačelnika na igralištu Gradskog kupališta podijeljene i djeci dječjeg vrtića Radost, Paperino, Crvenkapica, 101 dalmatinac te osnovnim školama Poreč, Finida te Talijanskoj osnovnoj školi.

Usluga Poreč će i dalje  posebnu pažnju posvetiti upravo najmlađima kroz razne interaktivne, edukativne i informativne materijale kako bi svi zajedno i dalje učili i radili na pravilnom postupanju s otpadom.

Bojanka “Fani i Flekica” 

Usluga Poreč d.o.o.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email