NEWS

Usluga Poreč: 130 djelatnika svakodnevno je brinulo da i tijekom sezone kvaliteta usluge ostane na visokom nivou

2023-11-07_09h11_40
07.11.2023. 09:12; ; Početna / Novosti / Usluga Poreč: 130 djelatnika svakodnevno je brinulo da i tijekom sezone kvaliteta usluge ostane na visokom nivou

Odlični turistički rezultati i povećana frekvencija gostiju i turista svake godine izravno utječu na povećanje količina odloženog otpada, pa tako i ove godine. Kontinuirano provodimo analize i u kontaktu smo s ostalim akterima u turizmu kako bismo osigurali uslugu koja će zadovoljiti potrebe na terenu. Iako to može biti izazovno, aktivirali smo dodatne timove koji su radili neprekidno tijekom cijelog dana kako bi osigurali brzo i učinkovito prikupljanje otpada. Njihova brza reakcija i izvanredna predanost omogućili su da ulice našeg grada i ove sezone budu uredne i čiste, čemu svjedoče i pozitivni komentari gostiju i korisnika usluga.

Statistički podaci ove sezone govore sami za sebe. Ako promatramo razdoblje iza nas, sakupljeno je ukupno 5.477 tona odvojenog otpada, što u tom razdoblju predstavlja postotak odvojenosti od čak 44%. Svakodnevno, čistoću grada i okolnih općina održavalo je 30 pometača, dok je na sakupljanju i selekciji otpada radilo 100 djelatnika, odnosno 15 timova vršilo je sakupljanje različitih vrsta otpada. Ovo je jasan pokazatelj posvećenosti djelatnika i visoke kvalitete usluga koje Usluga Poreč pruža.

U narednom period Usluga Poreč planira daljnje poboljšanje svojih usluga i infrastrukture. U planu su nova ulaganja koja će osigurati još bržu i efikasniju obradu otpada, s ciljem smanjenja negativnog utjecaja na okoliš i poboljšanja održivosti poslovanja.

Hvala svima na odličnoj suradnji, ali i podršci u ostvarenju zajedničkog cilja, a to je da Poreč ostane prepoznat po čistoći i urednosti svojih javnih površina.

Print Friendly, PDF & Email