NEWS

Usluga Poreč: prva faza postavljanja parking automata

26.11.2004. 00:00; ; Početna / Novosti / Usluga Poreč: prva faza postavljanja parking automata
naplataparking.jpg

Izrađivač tehničke dokumentacije i isporučitelj opreme i programskog paketa je IPC iz Čakovca.Parkirni automati su proizvodi "Hectronic" uz prilagodbu za hrvatsko tržište koju je također izveo IPC iz Čakovca.

Parkirni automati istih tehničkih karakteristika po našim saznanjima uspješno funkcioniraju u 14 JLS-e a među značajnijima su Rijeka, Slavonski Brod, Čakovec, Velika Gorica, Valpovo i Krapina.

Planirani radovi za ovu fazu realizacije započeli su 24.11.2004. i trajati će do 27.11.2004. godine. Biti će ugrađeno ukupno 6 parkirnih automata od kojih 1 kom u Zagrebačkoj ulici i na Trgu Joakina Rakovca te po 2 kom ul. Istarskog razvoda i na Vialama.

Cijenimo da će sustav profunkcionirati po stvaranju predpostavki administrativne naravi od strane Grada Poreča, jer bi bilo vrlo poželjno cjelokupni sustav staviti u funkciju pred početak slijedeće turističke sezone.

– Uprava Društva-

Dodajmo k tome da je naplata predviđena i putem SMS poruka sa GSM telefona, a i da se radi na pripremi naplate preko kreditnih kartica.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email