NEWS
Best of Poreč

Usluga Poreč: Pravilinik o uvjetima i načinu izdavanja odobrenja za ulazak u pješačku zonu II

18.05.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Usluga Poreč: Pravilinik o uvjetima i načinu izdavanja odobrenja za ulazak u pješačku zonu II
524usluga_glava.gif

Odobrenja za ulazak u pješačku zonu II izdaje «Usluga Poreč»

Odobrenje sadrži: naziv i adresu korisnika (tvrtka, obrt, ime i prezime, adresu, vrsta vozila i registarski broj pločica, godina na koju se odobrenje odnosi, broj i vrijeme ulaza u pješačku zonu, sankcije i slično).

Odobrenje se izdaje na rok od tri (tri) godine, uz mogućnost produženja za vlasnika zgrade-stana.

Odobrenje se izdaje na rok od jedne (1) godine ili prema Ugovoru o najmu za poslovni prostor sklopljen sa Uslugom Poreč d.o.o.

Temeljem odobrenja «Usluga Poreč» će podnositelju zahtjeva izdati identifikacijski karton, te karticu odnosno daljinski upravljač programiran na način utvrđen u odobrenju.

Po stambenoj jedinici moguće je dobiti samo jedno odobrenje.

Ukoliko stanar koji ima prebivalište na navedenoj lokaciji a sustanar je već ostvario pravo na odobrenje isti će moći kupiti pretplatu za gradsko parkiralište po povoljnijim uvjetima odnosno kupiti povlaštenu karticu sve sukladno Odluci o porezima Grada Poreča.

Subjekt koji na temelju odobrenja ostvari pravo na karticu, odnosno daljinski upravljač, dužan je identifikacijski karton, iz stavka 4. ovog članka, istaknuti na vidljivom mjestu s unutrašnje strane vjetrobranskog stakla.

U identifikacijski karton upisuju se sljedeći podaci:

– registarski broj vozila,

– godina (rok) na koju se odobrenje odnosi,

– vrijeme u kojem je dozvoljen ulaz u navedenu pješačku zonu,

– serijski broj kartona,

– kategorija korisnika.

Pročitajte cijeli članak na donjem linku

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani