NEWS
HALF – s

Uskoro otvaranje porečke ribarnice – dostavite zahtjev za korištenje prodajnih mjesta unutar ribarnice

Ribarnica-820x360
27.05.2022. 12:40; ; Početna / Gospodarstvo / Uskoro otvaranje porečke ribarnice – dostavite zahtjev za korištenje prodajnih mjesta unutar ribarnice

Ribarnica na Gradskoj tržnici Poreč uskoro će zasjati u novom, preuređenom izdanju s obzirom da su radovi pri samom kraju. U završnoj su fazi građevinski radovi te se idući tjedan očekuje postavljanje opreme unutrašnjosti ribarnice nakon čega slijedi i njeno otvaranje.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane korisnike da nam dostave zahtjev za korištenje prodajnih mjesta unutar ribarnice. Zahtjev se može poslati pismenim putem ili osobno na adresi Mlinska 1, 52440 Poreč ili putem elektronske pošte [email protected]. Obrazac zahtjeva za korištenje prodajnih mjesta unutar ribarnice nalazi se na web stranici Društva. 

Provođenjem ovog projekta želja je bila da se pridonese stvaranju prepoznatljivosti ribarnice te potaknuti trgovce i ribare da povećaju plasman lokalno ulovljene ribe.

Projekt se sufinancira sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Projektu je dodijeljena potpora najviše vrijednosti u iznosu od 1.658.935,96 kn. Doprinos EU sredstava je 85% te iznosi 1.410.095,57 kuna a RH 248.840,39 kuna. Udio javne potpore i bespovratnih sredstava iznosi 100% ukupno prihvatljivih troškova.

 

Usluga Poreč d.o.o.

Print Friendly, PDF & Email