NEWS

USB Poreč: Otvoreni upisi u plesne radionice za predškolce, nastavlja se glazbeni laboratorij

USB 2
17.01.2024. 11:42; ; Početna / Obavijesti / USB Poreč: Otvoreni upisi u plesne radionice za predškolce, nastavlja se glazbeni laboratorij

Udruga mladih Urbana subkulturna baza – USB Poreč otvorila je upise u svoje popularne plesne radionice za predškolce uzrasta od 4 do 6 godina. Upisi će potrajati do kraja siječnja. Nove polaznike očekuje svladavanje osnovnih plesnih koraka, razvijanje koordinacije i psiho-motoričkih sposobnosti, izražavanje vlastite osobnosti i kreativnosti kroz ritam i pokret, ali i jačanje samopouzdanja, prijateljstva i dobra zabava.
U svemu će ih tome voditi trenerica Sarah Mršić koja s velikim entuzijazmom radi s mališanima i prenosi im svoje znanje. Nakon zimskih praznika, plesne radionice za predškolce su upravo ponovno krenule i održavaju se dvaput tjedno sve do kraja lipnja.

Osim ovih radionica, u tijeku su raznoliki plesni programi za djecu i mlade, koji uključuju suvremeni i jazz ples, breakdance i ples na svili (namijenjen i odraslima) te pripreme i sudjelovanja na sportskim natjecanjima i turnirima prema pravilima Hrvatskog sportskog plesnog saveza. No, ples zasigurno nije jedina aktivnosti u dvoranama USB-a u Ulici Mate Vlašića 39.

USB-ovci su posebno ponosni na svoju ovogodišnju novost – glazbeni laboratorij pod vodstvom učiteljice klavira Karle Šain i našeg popularnog pjevača Gordana Gregurovića koji osim talenta, teoretskog i praktičnog znanja, posjeduje i zavidno iskustvo u koncertnim i televizijskim nastupima, suradnjama s glazbenicima i produkciji.

U ovom jedinstvenom laboratoriju djeca i mladi istražuju svijet glazbe, usvajaju tehnike disanja i pjevanja te uče osnove ritma kroz udaranje u bubnjeve, plesanje, pjevanje, glazbene igre i korištenje različitih perkusija. Cilj je naučiti izraziti se kroz glazbu, razviti glazbene talente i steći temeljne vještine koje će polaznicima koristiti u njihovom budućem glazbenom putovanju, ali i svakodnevnom životu.

Detaljnije informacije o upisima i aktivnostima USB-a moguće je dobiti telefonom na broj 095 9072457 (Ivana), radnim danima od 10 do 14 sati.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email