NEWS
Laguna Ironman 800

USB Poreč i Veronika Vlašić predstavljaju: Cabaret svileni nastup danas u parku hotela Materada

Ples na svili 2
23.09.2022. 10:18; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / USB Poreč i Veronika Vlašić predstavljaju: Cabaret svileni nastup danas u parku hotela Materada

Udruga mladih Urbana subkulturna baza – USB Poreč i trenerica Veronika Vlašić pripremili su atraktivnu predstavu – Cabaret svileni nastup, koja će se održati danas (petak, 23. rujna), na prvi dan jeseni, u parku hotela Materada, s početkom u 18 sati.

Ples na svili sve je popularnija disciplina koja kombinira ples i gimnastičke elemenate, izvođene „u zraku“ na dvije okomito postavljene trake svilenog materijala. Od ove ju je godine moguće naučiti u radionicama USB-a u čijoj su dvorani za današnju predstavu tijekom čitavog ljeta marljivo trenirale Sonja, Tina, Nataša, Andrea, Mirela i Lana. 

Publiku će na  travnatoj površini uz prizemnu terasu hotelskog restorana dočekati misteriozan i pomalo nostalgičan ambijent prošaran crnom, bordo, lila, baby rozom i žarkom ružičastom svilom. Na trakama će se uskoro pojaviti plesačice koje će uz glazbenu kulisu charleston utjecaja izvesti koreografije jazz, burlesque, can can, noir i cabaret inspiracije. Bit će to odličan uvod u jesensku novu sezonu treniranja.

Program će fotografijama zabilježiti fotograf Matija Vekić, a prikazane će biti, kao i svi programi i aktivnosti treniranja plesa na svili na društvenim mrežama fb i Instagram – Veronika Vlašić/USB Poreč.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email