NEWS
VALAMAR-S-sezona

Uređuje se parkiralište u Glagoljaškoj ulici, zbog finalnih radova privremena prometna regulacija na rivi

1 (127)
20.10.2020. 08:35; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Uređuje se parkiralište u Glagoljaškoj ulici, zbog finalnih radova privremena prometna regulacija na rivi

Grad Poreč-Parenzo nastavlja s asfalterskim radovima na uređenju prometnica, nogostupa i parkirališta po mjesnim odborima. Ovaj tjedan počelo je uređenje parkirališta u Glagoljaškoj ulici u naselju Finida, kod kućnog broja 24. Ovdje će se izgraditi parkiralište na ukupnoj površini od 150 metara kvadratnih, koje će u konačnici imati 10 parkirnih mjesta.

Nakon ovih, kreću radovi na uređenju prometnice prema naselju Stancija Benuška u MO Veli Maj, te na dvije lokacije u naselju Nova Vas – u ulici Slatinka između kbr. 3A i 3C i Porečkoj ulici između kbr. 38 i 36. Radove izvodi pulsko poduzeće Cesta d.o.o. u sklopu ugovora za izvođenje asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta nogostupa i puteva.

Konačno, od danas na gradskoj rivi u Poreču (kraj carinskog gata) počinju manji završni radovi na uređenju, koji su zbog turističke sezone odgođeni do jeseni. Radovi će se izvoditi uz primjenu privremene prometne regulacije, pa se mole se građani koji koriste navedenu prometnicu da se pridržavaju prometne regulacije, kao i za strpljenje radi vrlo specifične lokacije na kojoj se radovi izvode.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email