NEWS

Udruženje obrtnika Poreč usvojilo program rada za 2024. godinu

3. skupština 2
21.12.2023. 14:19; ; Početna / Gospodarstvo / Udruženje obrtnika Poreč usvojilo program rada za 2024. godinu

Početkom sedmice Udruženje obrtnika Poreč održalo je 3. sjednicu Skupštine na kojoj su obrtnici izglasali rebalans financijskog plana za 2023., te financijski plan i program rada za 2024. godinu.

Prilikom otvaranja sjednice, predsjednica Valencia Klarić pozvala je sve prisutne da se minutom šutnje oproste od preminulog uglednog člana g. Valentina Lina Babića, bivšeg predsjednika Udruženja obrtnika Poreč, člana Skupštine i Upravnog odbora.

Financijski plan za 2024. godinu Udruženja iznosi 95.535 eura, a većim dijelom odnosi se na programe i projekte usmjerene na obrtnike Poreštine. Od značajnijih aktivnosti, nastavit će se sufinancirati odlazak učenika osnovnih škola Poreštine na Festival strukovnog obrazovanja u Pazinu. Posebno će biti istaknuta međusobna razmjena iskustava s novim udruženjima na području Hrvatske, te će se organizirati posjet uspješnim srodnim organizacijama. Organizirat će se i niz posjeta specijaliziranim sajmovima i seminara po želji obrtnika. Udruženju obrtnika Poreč nastavit će pozitivnu praksu nagrađivanja obrtnika u mirovini, te isto tako organizirati Blagdansko druženje obrtnika umirovljenika.

Članovi Udruženja obrtnika Poreč bit će redovito informirani o novostima u radu udruženja i to putem web stranica vlastite Facebook stranice, mailovima i sms porukama, te se s toga pozivaju obrtnici da ostave svoje kontakte u samom udruženju.  

Prilikom zajedničkog druženja nakon sjednice, predsjednica Klarić je u prisustvu skupštinara i drugih uzvanika čestitala obrtnicima u mirovini na dugogodišnjim radom u obrtu, podijelila im prigodne darove i zahvalnice. Zahvalnice su dobili obrtnici: Davor Pršurić, Rudi Kocijančić, Josip Deković, Cvetko Ramušćak i Marjan Zirdum.

Udruženje obrtnika Poreč poziva obrtnike koji još nisu, da dostave kontakte (mail i broj mobitela) u Udruženje obrtnika Poreč na [email protected] a kako bi ih se redovito informiralo o novostima u propisima, potporama i seminarima.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email