NEWS
HALF MARATON S

UDRUŽENJE OBRTNIKA POREČ PONOSNO NA FRIZERKE – VOLONTERKE POREČKOG DOMA za starije

Frizerke volonterke
04.10.2023. 22:16; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / UDRUŽENJE OBRTNIKA POREČ PONOSNO NA FRIZERKE – VOLONTERKE POREČKOG DOMA za starije

Udruženje obrtnika Poreč posebno je ponosno na svoje članice, frizerke-volonterke koje volontiraju u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč te je u Tjednu volonterstva i međugeneracijske solidarnosti obrtnice-volonterke posjetio tajnik Udruženja Robert Velenik koji je, uz riječi podrške i pohvale, frizerkama volonterkama uručio poklon, potrošni materijal za frizerski salon u Domu.

Nastavak je to duge suradnje i podrške Udruženja obrtnika Poreč aktivnosti svojih članica koje, uz svoje brojne redovne profesionalne aktivnosti, uspijevaju pronaći vremena za volonterski angažman u zajednici.

Ravnateljica Sandra Ćakić Kuhar zahvalila je frizerkama-volonterkama na već desetljeće dugoj aktivnosti, na njihovoj volji i entuzijazmu da obogate živote korisnika Doma svojom humanošću jer je za korisnike Doma srijeda i dolazak frizerki poseban dan kojem se uvijek iznova vesele.

Prisutne frizerke volonterke Ana Benčić Miki, Gordana Poropat – ujedno pročelnica Sekcije frizera u Udruženju, Sandra Jakus i Marija Trbara navele su  kako ih ovaj volonterski posao ispunjava, kako im je „srce veliko“ kad vide koliko se korisnici raduju njihovom dolasku i kako ih željno očekuju. Danas u Domu nisu mogle biti prisutne sve frizerke volonterke koje daruju svoje vrijeme korisnicima, a sve frizerke koje su voljne uključiti se u ovu humanu aktivnost mogu se javiti u Udruženje obrtnika Poreč. 

 

Print Friendly, PDF & Email