NEWS
VALAMAR-S-sezona

Učenici radijske skupine OŠ Poreč uspješno pripremili radijsku emisiju s kojom su se prijavili na LiDraNo – smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva

163228846_3843093709103093_2993156938564151931_o
19.03.2021. 23:01; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Učenici radijske skupine OŠ Poreč uspješno pripremili radijsku emisiju s kojom su se prijavili na LiDraNo – smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva
Učenici radijske skupine OŠ Poreč i ove su godine, unatoč nezahvalnim uvjetima nastave na daljinu, uspješno pripremili radijsku emisiju s kojom su se prijavili na LiDraNo – smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva.
Županijska razina natjecanja održana je 18.ožujka, a radijska emisija Osnovne škole Poreč pohvaljena je za izniman uspjeh i predložena za državnu razinu natjecanja.
 
Tema je ovogodišnje emisije Nastava na otvorenome, kao suprotnost ili dopuna nastavi na daljinu i nastavi u učionicama, a emisiju su vodile i uredile učenice petoga razreda, Ema Bulić i Maša Jakominić.
Tehničku podršku pružao im je šestaš Ivan Jurcan, a učenike je podržavala i vodila mentorica Jelena Uher.
Stručni žiri LiDraNa emisiju je pohvalio za izvrsnu tehničku izvedbu, odabir glazbe, aktualnost teme obrađene na životan način te kreativnost izričaja.
 
Čestitamo učenicima i mentorici te im želimo puno uspjeha na državnoj razini natjecanja!
 
 
Radio Centar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email