NEWS
Ljeto u Funtani

Učenici OŠ Finida iz Poreča najbolji na Županijskom natjecanju u krosu za osme razrede…

26.10.2021. 21:54; ; Početna / Sport i rekreacija / Učenici OŠ Finida iz Poreča najbolji na Županijskom natjecanju u krosu za osme razrede…
large_img_11874

Na Županijskom natjecanju u Krosu za osme razrede u kategoriji dječaci, održanom 20.10.2021. u Rovinju, učenici osnovne škole Finida Poreč osvojili su prvo mjesto i plasman na državno natjecanje.

Na Županijskom natjecanju u atletici za djevojčice i dječake petih i šestih razreda održanom u Poreču 22.10.2021., dječaci iz OŠ Finida također su osvojili prvo mjesto, a naše djevojčice izvrsno drugo mjesto.

U Rovinju, u Park šumi Zlatni rt održalo se županijsko prvenstvo u krosu, dok se na porečkom nogometnom igralištu “Jadran” održano je županijsko prvenstvo iz atletike. Sudjelovali su brojni učenici naše škole, uz pripremu i pratnju svojih vrijednih mentora Martina Šurana i Miloslava Milinkovića.

 


ŽUPANIJSKO PRVENSTVO KROS – REZULTATI  EKIPNO 7. i 8. razredi

Datum: 15.10.2021.
Disciplina: dječaci 1200- 1300m

U Rovinju, u Park šumi Zlatni rt održalo se županijsko prvenstvo u krosu za 7. i 8. razrede. Na županijskom prvenstvu sudjelovo je 13 osnovnih škola iz Istarske županije te je školsko sportsko društvo “Jedro” u skupini dječaci osvojili 1. mjesto te su plasirani na državno prvenstvo uz pripremu i pratnju svojih vrijednih mentora Martina Šurana i Miloslava Milinkovića.

Natjecatelji: Bernard Kodrnja, Teo Kozomara, Gabriel Matošević, Oliver Bilić i Leon Liović (zbog bolesti nije sudjelovao)

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO ATLETIKA EKIPNO 7. I 8. RAZREDI
Datum: 13.10.2021.

Na porečkom nogometnom igralištu “Jadran” održano je županijsko prvenstvo iz atletike za 7. i 8. razrede u skupinama dječaci i djevojčice. Oš Finida je sudjelovala u skupini djevojčice i dječaci te je tako postigla 3. mjesto za dječake i 5. mjesto u skupini djevojčice. Izrazito smo sretni postignutim rezultatima kao i samom plasmanu na županijsko prvenstvo. Za dječake sudjelovalo je 8 osnovnih škola kao i za djevojčice.

Natjecatelji dječaci: Niko Buljan, Leon Liović, Oliver Bilić, Tin Vernik, Bernard Kodrnja, Teo Kozomara, Marko Vibovec, Antonio Berisha, Sani Fatorić i Luka Palm

Natjecatelji djevojčice: Nina Šalić, Nika Jurišević, Laura Brajković, Laura Bošnjak, Katarina Munda, Ana Soldatić, Petra Belević, Nina Vošten, Zara Hurtić i Ena Jerković 

 

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO KROS EKIPNO 5. I 6. RAZREDI
Datum: 22.10.2021.

Disciplina: dječaci 1000M, djevojčice 800m

U Rovinju, u Park šumi Zlatni rt održalo se županijsko prvenstvo u krosu za 5. i 6. razrede. Na županijskom prvenstvu sudjelovo je 13 osnovnih škola iz Istarske županije te je školsko sportsko društvo “Jedro” u skupini dječaci i djevojčice osvojili 4. mjesto te smo izuzetno ponosni na njih i naravno uz pripremu i pratnju svojih vrijednih mentora Martina Šurana i Miloslava Milinkovića.

Natjecatelji dječaci: Tara Šarac, Julija Poropat, Laura Kodrnja, Vita Brajković i  Tea Paškvalić

Natjecatelji dječaci: Fran Benassi, Mateo Peternjak, Adrijan Fabris, Filip Ritoša, Ante Lukšić i Luka Rupenović

 

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO ATLETIKA EKIPNO 5. I 6. RAZREDI
Datum: 20.10.2021.

Na porečkom nogometnom igralištu “Jadran” održano je županijsko prvenstvo iz atletike za 5. i 6. razrede u skupinama dječaci i djevojčice. Oš Finida je sudjelovala u skupini djevojčice i dječaci te je tako postigla 1. mjesto za dječake i plasman na državno prvenstvo i 2. mjesto u skupini djevojčice. Izrazito smo sretni postignutim rezultatima kao i samom plasmanu na županijsko prvenstvo. Za dječake sudjelovalo je 5 osnovnih škola kao i za djevojčice.

Natjecatelji djevojčice: Tena Ćorić, Karla Hrvatin, Katija Pol, Tara Šarac, Luna Devčić, Laura Kodrnja, Kate Radović, Tea Paškvalić, Perla Radovan, Karla Velenik, Julija Poropat i Laura Hrvatin.

Natjecatelji dječaci: Mateo Peternel, Luka Deković, Luka Rupenović, Ante Lukšić, Fran Benassi, Luka Orlović, Filip Ritoša, Adrian Matić, David Komšić, Andre Matija Knežević, Filip Ritoša, Adrijan Fabris i Antonio Levak

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email