NEWS

Učenici klavira Umjetničke škole Poreč sudjelovali u Klavirskom maratonu na otvorenom u labinskom parku Dubrova

200432367_261412605780444_6979664322767545671_n
foto: Facebook Umjetnička škola Poreč
15.06.2021. 09:01; Učitavanja: 72; Početna / Kultura / Učenici klavira Umjetničke škole Poreč sudjelovali u Klavirskom maratonu na otvorenom u labinskom parku Dubrova
Učenici klavira Umjetničke škole Poreč u petak, 11. lipnja 2021. godine sudjelovali su u Klavirskom maratonu u organizaciji Umjetničke škole Matka Brajše Rašana.
S početkom u 12,00 sati maraton je otvorila ravnateljica škole Melita Lasek Satterwhite u labinskom parku skulptura Dubrova.
Za naše učenike ovo je bila prilika da se predstave uživo, poslušaju i učenike iz drugih škola i provedu vrijeme na otvorenom uz druženje i glazbu.
Na maratonu su sudjelovali pijanisti iz Istarske i Primorsko-goranske županije. Od srca hvala i pohvale organizatorima!
 
Iz naše škole sudjelovalo je 17 učenika klavira od 1. do 6. razreda osnovne glazbene škole. Učenici su bili jako uzbuđeni i radovali se prilici da zajedno putuju, druže se i sviraju.
 
Prvašićima je ovo bio prvi nastup uživo, pred publikom i kamerama koje su pratile svakog izvođača. Bez obzira na uzbuđenje i tremu, svi su učenici bili odlični i ugodno iznenadili sve prisutne, posebno učiteljicu Antonellu i pedagoginju Anu koje su putovale s učenicima na nastup. Učenicima je ovo bila lijepa prilika da se predstave uživo, vježbaju u javnom nastupu i još više motiviraju za sviranje. Podršku su dali i roditelji, braća i sestre i nonići koji su nam se pridružili u Labinu.

Bilo je lijepo vidjeti djecu kako sviraju, međusobno se slušaju, podržavaju i plješću jedni drugima. Svima se svidjelo nastupati i poželjeli su nakon nekog vremena da mogu ponovno sjesti i svirati pred publiku. Djeci je ovo bilo dragocjeno iskustvo i želimo se još jednom zahvaliti ravnateljici na organizaciji puta, našim organizatorima iz Labina i roditeljima na povjerenju!
 
Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine na klavirskom maratonu! 🎼👏👏👏👏🤗🥰
 
Umjetnička škola Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email