NEWS
Best of Poreč

Protekli vikend je bio pun uzbuđenja za plesačice Studija za izvedbene umjetnosti „MOT 08“

15.06.2021. 09:33; ; Početna / Sport i rekreacija / Protekli vikend je bio pun uzbuđenja za plesačice Studija za izvedbene umjetnosti „MOT 08“
IMG_2405

12.06.2021. Na otoku Krku u Malinskoj, održalo se natjecanje Island Dance competition koje je prvo natjecanje u plesu uživo  nakon pauze  duže od godinu dana.
S obzirom da su plesačice cijelu zimu trenirale na otvorenom radi pandemije, prilagođavale su se vremenskim uvjetima, bile su marljive, strpljive, vrijedne  i uporne,  taj se  trud itekako isplatio i dao  rezultat.

Studio za izvedbene umjetnosti Mot 08  na natjecanju se predstavio  sa 4 plesne skupine i ukupno 9 koreografija za koje su zaslužne trenerice Aleksandra Hodak i Chiara Pisak.

Skupine koje su se predstavile su: Diamonds, Divas, Angels, Infinity, te duet Sandra Bošković i Nikolina Popović, i  solistice: Rahela Domnik, Helena Trifunac, Antonia Sudaš i  Nika Jurišević.

Natjecanje je  prošlo uspješno i plesačice udruge MOT 08 vratile su se kući sa, pregršt medalja, pehara, diploma  i prepune dojmova i uspomena.
Plesna Skupina Diamonds osvojila je prvo mjesto za koreografiju „ Proljeće“ u kategoriji Contemporary modern baby.
Plesačice iz skupine Divas u kategoriji: Open group Mini kids sa koreografijom „No excuses“ su također osvojile prvo mjesto.


Skupina Angels je u kategoriji Open formation kids, u izrazito jakoj konkurenciji osvojila odlično 4. mjesto sa koreografijom „Barbike“.
U kategoriji Lyrical group Junior najstarija skupina Infinity je osvojila prvo mjesto sa koreografijom „Always Remember us this way“.
Solistica Antonia Sudaš se pozicionirala na visoko drugo mjesto u kategoriji  Jazz dance solo sa koreografijom  „Ain’t no other man“.

U kategoriji Lyrical solo Junior Nika Jurišević je sa koreografijom „Because of you“ osvojila prvo mjesto dok je Rahela Domnik osvojila drugo mjesto u istoj kategoriji sa koreografijom „Drivers licence“ .

Cure u duetu  Sandra Bošković i Nikolina Popović  osvojile su  drugo mjesto u kategoriji Lyrical Duo trio senior sa koreografijom „Not about angels“.

Studio Za izvedbene umjetnosti “MOT 08” čestita plesačicama i  voditeljicama Chiari Pisak  i Aleksandri Hodak na velikom uspjehu  i zahvaljuje roditeljima koji su strpljivo pomagali i bili podrška  tijekom natjecanja, te fotografu Srđanu Krvavcu koji je strpljivo ovjekovječio svaki trenutak natjecanja. Velika zahvala ide i Gradu Poreču koji kroz godine podržava rad Udruge.

Studio za izvedbene umjetnosti nastavlja sa svojim radom po programu a od 28.06.2021. počinje i plesni ljetni kamp koji se već treću godinu uspješno provodi.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani