NEWS
VALFRESCO sredina

Učenici 5.a razreda OŠ Poreč prezentirali svoj projekt na 1. API Poreč – regionalnoj konferenciji o kvaliteti pčelinjih proizvoda

2022-10-03_19h29_37
03.10.2022. 19:45; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / Učenici 5.a razreda OŠ Poreč prezentirali svoj projekt na 1. API Poreč – regionalnoj konferenciji o kvaliteti pčelinjih proizvoda

Učenici 5.a razreda OŠ Poreč prošle školske godine realizirali su projekt Pčela – marljivica i hraniteljica.

Na poziv pčelara Ivana Kovača, predsjednika Udruge pčelara Nektar, učenici su zajedno s učiteljicom Marijom Matasović sudjelovali su na 1. API Poreč – Parenzo – 22, regionalnoj konferenciji o kvaliteti pčelinjih proizvoda koja se održala u Domu obrtnika Poreč od 30. 9. do 1. 10. 2022.   

Učenici su prigodnim programom pozdravili i razveselili uzvanike i goste u kongresnoj dvorani. 
U predvorju dvorane, građani i uzvanici mogli su vidjeti izložbu učeničkih uradaka nastalih tijekom realizacije projekta Pčela – marljivica i hraniteljica. 
Svi su uživali u okusu raznih vrsta kremastog meda, marinadi, ali i u medenjacima koji su napravljeni u radionici Turističke ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč, djelo vrijednih i radišnih učenika. Pčelarski bend je sve razveselio svojim zabavnim programom.

M.Matasović, OŠ Poreč

              1. API Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna