NEWS

Učenica violine u Umjetničkoj školi Poreč, Antea Blažević nastupila na međunarodnom natjecanju “Daleki Akordi”

Antea Blažević (1)
28.04.2023. 20:47; ; Početna / Kultura / Učenica violine u Umjetničkoj školi Poreč, Antea Blažević nastupila na međunarodnom natjecanju “Daleki Akordi”

Glazbena škola Josipa Hatzea pod pokroviteljstvom Grada Splita i Županije Splitsko Dalmatinske županije održala je 26. međunarodno natjecanje mladih glazbenika „DALEKI AKORDI“  od 23. do 27. travnja 2023. godine u Kaštelima.

Natjecanje za violinu održalo se u sedam kategorija. U četvrtoj kategoriji iz Umjetničke škole   Poreč predstavila se učenica 6. razreda violine Antea Blažević uz pratnju prof. Ane Obrovac, a pripremila ju je učiteljica Matea Beotić.

Učenica Antea Blažević odličnim nastupom i atraktivnim programom uspješno je predstavila svoju školu i potvrdila svoj izvanredan napredak te primila priznanje za sudjelovanje. Važno je napomenuti da je Antea na natjecanju imala najbolji nastup do sada upravo na natjecanju, što je osobna pobjeda i jako smo ponosni na njezin napredak.

Trenutno se Antea uz učiteljicu Mateu priprema za prijemni ispit prije upisa u srednju Glazbenu školu Ivana Matetića Ronjgova u Puli te joj želimo još puno napretka i uspjeha u intenzivnim pripremama. Izuzetno smo ponosni na napredak Antee, trud i ljubav prema glazbi te marljivost i hrabrost koju pokazuje u sviranju i javnim  nastupima. Najveća nagrada je vidjeti i čuti napredak učenika.

Čestitamo od srca na uspješnom nastupu i hrabrosti te marljivosti i upornosti u sviranju i muziciranju uz najljepše želje i još puno uspjeha i radosti. Također zahvaljujemo dragim roditeljima na podršci i učiteljima i ravnateljici OŠ Tar-Vabriga.

 

Print Friendly, PDF & Email