NEWS

U Zagrebu je predstavljeno četvrto izdanje Sport Festa koji će se od 16. do 18. listopada održati u Poreču

N18_0903
16.09.2020. 13:53; ; Početna / Sport i rekreacija / U Zagrebu je predstavljeno četvrto izdanje Sport Festa koji će se od 16. do 18. listopada održati u Poreču

U srijedu je u zagrebačkoj „Ludoj kući“ najavljeno četvrto izdanje Sport Festa, vodećeg regionalnog sportskog sajma i konferencije. Sport Fest se od 16. do 18.10.2020. već treći put vraća u porečku dvoranu Žatika, a glavna poruka Sport Festa ove godine je „Vjerni sportu!“ zbog očiglednih razloga i zbog podrške koja je potrebna cijeloj sportskoj industriji u svim njenim segmentima i na svim razinama.

Kao i svake godine, organizatori su najavili iznimno zanimljiv konferencijski dio na kojem će proslavljeni sportaši, treneri i drugi koji žive i rade uz sport predstaviti najaktualnije teme i podijeliti svoja jedinstvena iskustva.
Među njima će biti Nenad Bjelica, Vlado Šola, Stojko Vranković, Zlatko Mateša, Ratko Rudić, Goran Ivanišević, Marijo Možnik i mnogi drugi.
Sajamski dio će također donijeti predstavljanje opreme, prehrane i trendova, a u „aktivno-zabavnom“ dijelu održat će se utrka u organizaciji Run Croatia, BMX jam, body building natjecanje i interaktivne prezentacije boksa, lacrossa, crossfita, stolnog tenisa i još mnogo toga! Zahvaljujući kontinuiranoj podršci grada Poreča, Valamar Riviere te ostalih pokrovitelja i partnera sajamski dio događaja će i ove godine biti besplatan za sve posjetitelje.

Alan Balen, izvršni direktor projekta, naglasio je: „Očito je kako prvo moramo naglasiti da smo organizaciji pristupili s još većim angažmanom i s još više ljudi, da kontinuirano pratimo relevantne epidemiološke vijesti i naputke, a sve to kako bi maksimalno odgovorno održali još jedan uspješan Sport Fest u Poreču. Odlične brojke od prošle godine s više od 5.000 posjetitelja, tridesetak predavača i preko 70 izlagača motiviraju nas i obvezuju na maksimalni angažman. Zahvaljujem se svima na predanim pripremama, a veliko hvala i svim partnerima, predavačima i izlagačima koji shvaćaju značaj ovogodišnjeg događaja i koji nas prate i podržavaju. I ove godine pripremamo zanimljiv i raznovrstan sadržaj za sve profile i uzraste posjetitelja. Dodatna potvrda toga je i lokacija našeg današnjeg druženja jer s odličnom ekipom „Lude kuće“ surađujemo i u Poreču gdje će u se večernjem programu ponovno održavati njihove predstave. Još jednom pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i da zajedno ostanemo vjerni sportu!“

Velikom broju nazočnih obratila se zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović te istaknula kako se u gradu domaćinu s veseljem očekuje Sport Fest, a da se ona kao sportašica posebno veseli Run Croatia utrkama na kojima će sudjelovati kao i prošle godine. Od velikog broja poznatih sportaša u publici, voditelj Drago Ćosić održao je i kratki intervju s Vladom Šolom i Marijom Možnikom koji su se osvrnuli na stanje u rukometu i gimnastici i iznijeli svoja očekivanja budućeg razvoja događaja. Ujedno su kratko najavili i svojea predavanja koja će održati na konferencijskom dijelu događanja u Poreču.

Kako bi se što bolje prikazala raznolikost Sport Festa, zanimljiv nastup imao je komičar Danko Adžić, Augustin Viličnik, “najfit Hrvat” za 2018., 2019. i 2020. g. održao je sa svojim timom crossfit prezentacija te je na kraju prikazan kraći trening Ive Morandini i Ivane Kukić na mini trampolinima.

Potpune informacije i svi detalji o konferenciji dostupni su na stranici www.sportfestporec.com.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email