NEWS

U Vrsaru je proteklog vikenda održan TOP 8 stolnoteniski turnir za sve mlađe kategorije Istarske županije

20180609_100156[1]
11.06.2018. 23:04; Učitavanja: 89; Početna / Novosti / Okolne općine / U Vrsaru je proteklog vikenda održan TOP 8 stolnoteniski turnir za sve mlađe kategorije Istarske županije

Dva dana stolnog tenisa i ugodno druženje u punoj dvorani sa 64 učesnika iz Pule, Brovinja, Umaga, Novigrada, Tara, Kanfanara, Poreča i domaćina iz Vrsara.
Stolnoteniski klub iz Vrsara predstavljali su vrlo uspješno: Leo Lukez 5.mjesto u kategoriji mlađih kadeta, Ema Brizić 2.mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja , Dora Popec na postolju kadetkinja i osvojeno 2.mjesto dok je Ana Lukez sezonu završila dvostrukim naslovom pobjednice i to u konkurenciji mlađih kadetkinja kao i u starijoj kategoriji kadetkinja.
Vrsar i turnir su posjetili i čelnici stolnoteniskog saveza, direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić i izbornik Neven Karković koji su u suradnji sa regionalnim  stolnoteniskim centrom iz Pule pozdravili učesnike i podijelili prigodne poklone za sve Istarske klubove kao i dali smjernice za daljni razvoj rada i stolnog tenisa u klubovima.

M.B.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email