NEWS

U utorak, 31. 10. prezentacija potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, u preradu poljoprivrednih proizvoda, potpora malim poljoprivrednicima i drugih potpora

Kristina Radolovic
27.10.2023. 21:54; ; Početna / Gospodarstvo / U utorak, 31. 10. prezentacija potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, u preradu poljoprivrednih proizvoda, potpora malim poljoprivrednicima i drugih potpora

Vlasnik ste poljoprivrednog gospodarstva ili to tek namjeravate postati, zanima Vas što nam donosi nova financijska perspektiva za razdoblje 2023.- 2027? Predstavit ćemo neke od najzanimljivijih intervencija kao što su:

• Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju
• Potpora za ulaganja u preradu polj. proizvoda
• Uspostava mladih poljoprivrednika
• Osiguranje poljoprivredne proizvodnje
• Potpora malim poljoprivrednicima
• Razvoj poslovanja u ruralnim područjima

Uz navedeno bit će predstavljena i usluga virtualne asistencije za poljoprivredna gospodarstva koja je osmišljena s ciljem da poljoprivrednim gospodarstvima olakša upravljanje njihovim poslovanjem.

Riječ je o prezentaciji koja će se, okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, održati u utorak 31. listopada 2023. u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 12.00 sati. Prezentaciju će održati Kristina Radolović iz MPN digital consulting, poduzetnica koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi EU projekata u javnom i privatnom sektoru. U posljednjih nekoliko godina specijalizirala se za savjetovanje poljoprivrednih gospodarstava i pronalaženje optimalnih rješenja za financiranje projektnih ideja u skladu sa preferencijama i mogućnostima klijenata.

Prezentacija je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na email adresu: [email protected]  do ponedjeljka 30. listopada do 12.00 sati.

 

Print Friendly, PDF & Email