NEWS

U ulici B. Valentija uređuju se nova parkirališta, prometnica i nogostup

početak radova
27.10.2023. 21:34; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / U ulici B. Valentija uređuju se nova parkirališta, prometnica i nogostup

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s radovima na komunalnom uređenju po svim mjesnim odborima.
Tako su ovih dana u ulici Bruna Valentija u naselju Poreč-jug, počeli radovi na izgradnji prometnice i parkirališta u dijelu naselja između kućnih brojeva 73 i 57, za koje je iskazana potreba.

Planirana je prometnica s nogostupom duljine 155 metara s 21 parkirnim mjestom za osobna vozila, te 2 parkirna mjesta za vozila s osobama smanjene pokretljivosti, a hortikulturno će se urediti i okoliš kako bi se uklopilo u zelene površine.

Ukupna površina zahvata je gotovo 2000 metara kvadratnih. Radove izvodi Đusto d.o.o. Poreč, a nadzor nad radovima je povjeren poduzeću V.T.M. d.o.o. Poreč.

Radovi po mjesnim odborima će se nastaviti i u narednom periodu prema iskazanim potrebama predstavnika mjesnih odbora i građana, kažu u gradskoj upravi Grada Poreča.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email