NEWS
VALFRESCO sredina

U toku su asfaltiranja u Novoj Vasi, dovršeni radovi na Finidi i u Glagoljaškoj ulici

glagoljašlka
23.11.2020. 10:02; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / U toku su asfaltiranja u Novoj Vasi, dovršeni radovi na Finidi i u Glagoljaškoj ulici

Nastavljaju se radovi asfaltiranja i uređenja prometnica, nogostupa i parkirališta po mjesnim odborima Grada Poreča-Parenzo. Prema najavama, asfaltiranje se ovih dana provodi u Novoj Vasi, u ulici Slatinka između kućnog broja 3A i 3C , na asfaltiranju prometnica duljine 100 i širine 5 metara, te u Porečkoj ulici između brojeva 38 i 36, na prometnici duljine 110 i širine oko 5 metara.

Završeni su i neki od radova na uređenju prometnica i parkirališta koji su se nedavno odvijali po porečkim gradskim i prigradskim naseljima. Iscrtavanjem parkirnih mjesta završeno je uređenje parkirališta u Glagoljaškoj ulici u naselju Finida u mjesnom odboru Mate Balota, kod kućnog broja 24, gdje je izgrađeno parkiralište na ukupnoj površini od 150 metara kvadratnih, za 10 parkirnih mjesta.

Radove izvodi pulsko poduzeće Cesta d.o.o. u sklopu ugovora za izvođenje asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta nogostupa i puteva. Asfaltiranja i komunalna uređenja po porečkim mjesnim odborima nastavit će se i u narednom periodu.

 

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna