NEWS

U tijeku upisi za USB-ove ljetne kampove u Poreču i Taru: Ples, mjuzikl i pregršt morskih i zabavnih aktivnosti

USB Ljetni plesni kamp 1
09.06.2024. 17:31; ; Početna / Obavijesti / U tijeku upisi za USB-ove ljetne kampove u Poreču i Taru: Ples, mjuzikl i pregršt morskih i zabavnih aktivnosti

U tijeku su upisi za ljetne kampove koje Udruga mladih „Urbana subkuturna baza“ i Sportski plesni klub USB Poreč organiziraju u Poreču i Taru. Polaznike u svim smjenama očekuju škola plivanja, izleti i super druženje, uz pregršt morskih i zabavnih aktivnosti sa stručnim voditeljima. No, svaki kamp prvenstveno nudi zasebne sadržaje, u prvom redu ples i mjuzikl. 

Plesni ljetni kamp u Poreču USB ostvaruje uz podršku Grada Poreča, a odvija se na plaži Pical i u sportskoj dvorani Palestra. Od 1. do 20. srpnja održat će se prva smjena „Intensive“ za djecu i mlade od 7 do 14 godina. Po prvi je put pripremljen trotjedni program s naglaskom na usavršavanje plesnih tehnika umjetničkih plesnih disciplina. Program je posebno namijenjen plesačima i razvoju novih plesnih vještina.

Druga smjena „Classic“, od 22. srpnja do 3. kolovoza, prilagođena je svima od 6 do 14 godina – iskusnim plesačima, kao i onima koji to žele postati. Uključuje balet, jazz tehniku, akrobatiku, kondicijske satove za poboljšanje motorike te grupne zadatke za razvijanje timskog rada i kreativnosti.

Aktivnosti će se odvijati svakim danom, osim nedjelje, od 9 do 15 sati, a dežurstva od 8 do 15.30 sati u Palestri. Za polaznike je osiguran ručak (topli obrok). Upisi su mogući putem on-line obrasca koji u uvodnom dijelu sadrži sve informacije o kampu: https://forms.gle/pvBqx5fPP8NpgDjr5

U suradnji s Općinom Tar – Vabriga, USB organizira popularne Mjuzikl i Ljetni kamp u Taru, osmišljene za djecu i mlade od 4 do 14 godina. Mjuzikl kamp posvećen glazbeno – scenskom stvaralaštvu, održat će se u prvoj smjeni – od 1. do 13. srpnja. Polaznici će učiti pjevati, plesati, glumiti i izrađivati scenografiju te sudjelovati u produkciji mjuzikla. Druga smjena, od 22. srpnja do 3. kolovoza, donosi Ljetni kamp s raznolikim zabavnim, sportskim, edukativnim i kreativnim radionicama i aktivnostima.

Sve aktivnosti se odvijaju u prostorima tarskog vrtića i u Valamarovom Lanterna Premium Camping Resortu, od ponedjeljka do subote, od 9 do 15 sati. Dežurstvo je osigurano od 7.30 do 16 sati. Uključeni su jedan topli obrok i voćna marenda. Općina Tar – Vabriga sufinancira cijenu kampa za djecu i mlade s prebivalištem na njenom teritoriju. Informacije o kampu u Taru objavljene su u uvodnom dijelu on-line obrasca za upise: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDA8yNntimDhrPNBEaZ3BDI0yygxnosxKSK6pt_VAnTAIDkQ/viewform

Sve ostale detalje o USB-ovim ljetnim kampovima u Poreču i Taru moguće je doznati telefonom na broj 095 517 6388 (Valentin Gašparini), radnim danima od 9 do 12 sati.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email