U subotu dječji karneval, u nedjelju "Maškarana rolada" !

22.02.2006. 00:00; ; Početna / Obavijesti / U subotu dječji karneval, u nedjelju "Maškarana rolada" !
673rolada.jpg

Društvo naša djeca:

Kao pratitelji i animatori defilea sudjeluju  Dječja limena glazba Porečki delfini, članice i članovi damske , HIP HOP i break dance radionice Društva Naša djeca Poreč

Za  veliki trud u osmišljavanju i izradi maski, zahvaljujemo voditeljicama maškaranih grupa i roditeljima, a također i brojnim sponzorima koji su nam pomogli da uspješno organiziramo ovu lijepu feštu

MAŠKARANA ROLADA

Jubilarna prva maškarana rolada u organizaciji Društva Naša djeca Poreč Za sve koji se vole maškarati, a pritom se vole još i voziti na i u bičikletama, rolama, skejtovima, kariolama, karetima i sl. organiziramo u nedjelju, 26. veljače u 11 sati na Trgu slobode MAŠKARANU ROLADU, takmičenje u spretnosti vožnje slaloma u karnevalskoj masci i na maškaranom vozilu.

Zato, pripremite svoje maske, ukrasite role i daske, bičiklete, karete i sva ostala vozila za najveseliju roladu. Veselim i vrijednim nagradama nagraditi ćemo  najbolje osmišljenu takmičarsku masku, najmanju i najveću maškaru takmičara, najbržu i najsporiju masku.

RASPORED DOGAĐANJA "VELIKI MALI KARNEVAL", 25.02.2006.

11,15  Okupljanje maskiranih skupina od rednog broja 1 do uključujući 11 ispred dječjeg

vrtića"Radost" Poreč (kod Robne kuće), gdje će biti  prijavljivanje i preuzimanje rednih

brojeva.

11,40  Porečki delfini predvode prvu grupu defilea povorku koja kreće ispred Vrtića.    

12,00 Okupljanje maskiranih skupina od rednog broja 12 do uključujući 24 ispred dječjeg

vrtića"Radost" Poreč (kod Robne kuće), gdje će biti  prijavljivanje i preuzimanje rednih

brojeva. (Defile ove grupe kreće u 12,20). Grupe iz OŠ B.Parentin i DV Paperino (redni brojevi 25 -29) priključuju se defileu na Rivi prije prelaska ceste na Narodni trg ( u cca 12,30).

– RUTA: ul .R.Končara, Viali  , Riva, Narodni trg, ul.V.Nazora  ispred pošte popeti se na pozornicu.

12,00  Početak programa na Trgu Slobode.

Gradonačelnik predaje ključ Grada meštru od karnevala Mauru i daje Grad na "upravljanje" maškarama. 

Meštar mu zahvaljuje i zajedno sa grupom djece i predsjednicom DND predaje mu poklon.

12,15  Započinje predstavljanje maskiranih skupina djece na pozornici. Po završetku predstavljanja bit će kratki zabavni program. Meštar će pozvati voditeljice i voditelje grupa da dođu na pozornicu po  POKLONE IZNENAĐENJA grupama i ujedno vrate broj svoje grupe, a zatim će voditelji programa pozvati sudionike Karnevala –  na ples i zabavu pod maskama u sljedećim prostorima:

–  za polaznike DV Cipelići, Crvenkapica, 101 dalmatinac, Višnjan i Tići (grupe br. 20.,21, 22, 23. i 24.) u Teatrinu Zajednice Talijana na Trgu slobode

–  za učenike O.Š. (grupe br. 1 do uključujući 11) u ugostiteljskom objektu Peškera

–  za učenike OŠ B:Parentin i polaznike DV Paperino (grupe 25-29) u prostoru OŠ B.Parentin

–  za polaznike PU "Radost" u dječjem vrtiću "Radost" kod Robne kuće (grupe broj 12 do uključujući 19).

NAPOMENA VODITELJIMA:

Poželjno je, ako bude lijepo vrijeme ostati sa djecom na Trgu što dulje, jer na taj način sve grupe pri predstavljanju svog programa imaju istu zasluženu pažnju i nagradu za svoj nemali uloženi trud. Naravno, da će svaki voditelj izvršiti procjenu i donijeti odluku koja će biti, prije svega, u interesu djece. U slučaju ranijeg odlaska sa Trga, potrebno je zadužiti odraslu osobu, koja će sa rednim brojem grupe na kraju programa preuzeti slatki POKLON, KOJIM ĆE  SE DJECA POČASTITI  NA MJESTU ZABAVE. Očekujemo da će program završiti oko cca 16,00 sati.

pročelnica Vesna Kordić

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email