NEWS
HALF MARATON S

U subotu, 2. prosinca predavanje Korada Korlevića “Veliki Reset” u sv. Lovreču

30.11.2023. 08:58; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U subotu, 2. prosinca predavanje Korada Korlevića “Veliki Reset” u sv. Lovreču
Korado plakat

Dana 02.12.2023., subota, u 19:00h u sutlovrečkom Multimedijalnom centru kreativnosti “Plesna sala”, i u suradnji sa Zvjezdarnicom Višnjan, održat će se predavanje znamenitog znanstvenika i edukatora Korada Korlevića na temu “Veliki Reset”.

To je tema i narativ koje se već zadnjih nekoliko godina može čuti na događanjima Svjetskog ekonomskog foruma, a neke ideje se već počinju implementirati. “Veliki reset” u načelu je skup inicijativa i doktrina uspomoć kojih bi se na globalnoj razini trebao uspostaviti pravedniji društveni i politički poredak, s posebnim naglaskom na očuvanje prirode te korištenje naprednih tehnoloških mogućnosti. 

Ima li za ovaj pokret budućnosti? Je li neizbježan? Može li se na neki način ovaj pokret izmanipulirati pa profitira tek šačica ljudi? Na sva ova, ali mnoga druga pitanja, odgovor se može dobiti na predavanju Korada Korlevića. Uzgred budi rečeno, ovaj je događaj dio jesenskog programa događanja pod nazivom „Yes!(en) u Multimedijalnom centru kreativnosti „Plesna sala“.

Ulaz na predavanje je besplatan te nije potrebna rezervacija mjesta, ali je broj mjesta u sali ograničen na 70-ak.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email