NEWS
HALF MARATON S

Od 1. prosinca kreće NOVOGODIŠNJA LUTRIJA DRUŠTVA INVALIDA POREČ

lutrija-DIP
30.11.2023. 08:50; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Od 1. prosinca kreće NOVOGODIŠNJA LUTRIJA DRUŠTVA INVALIDA POREČ

U predblagdansko vrijeme s entuzijazmom najavljujemo desetu, jubilarnu Novogodišnju lutriju Društva invalida Poreč koja već tradicionalno povezuje volontere Društva, poduzetnike i građane u humanim nastojanjima. Zahvaljujući solidarnosti i dobrim namjerama naših građana Društvo invalida Poreč lutriju organizira desetu godinu za redom. Sredstvima Novogodišnje lutrije djelomično se financira rad našeg Mobilnog tima koji osigurava obilazak i pomoć najranjivijim članovima u njihovu domu te kupnju potrebnih ortopedskih pomagala.

Živimo u svijetu rizika i kriza koje najsnažnije pogađaju najranjivije skupine kao što su osobe s invaliditetom. Baš zato im je pomoć, socijalni kontakt, osjećaj pripadnosti zajednici  iznimno potreban  kako bi prebrodili svakodnevne poteškoće i barijere.

I ove se godine vjerujemo da ćete kao i uvijek pokazati Vaše veliko srce, empatiju  i razumijevanje za osobe s invaliditetom koje najčešće ne viđamo, ne čujemo, čak i ne poznajemo jer su izolirane u svom domu.

Kupnjom srećki od 2,00 eura pozivamo vas da podržite ovaj plemeniti cilj i pomognete najosjetljivijoj skupini naših sugrađana, a uz to možete osvojiti i jednu od 30 zanimljivih nagrada.

Početak prodaje srećki objavljujemo na web stranici Društva invalida Poreč: www.drustvo-invalida-porec.hr te putem drugih suradničkih medija,  a moći će se kupiti u Društvu invalida, kod naših volontera koji će ih prodavati u gradu, on line putem interneta i skeniranjem barcoda koji se nalazi na plakatima lutrije.

Prodaja srećki započinje 01.12.2023. i traje do 30.12.2023.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 30.12.2023.g. u Poreču, Trg Matije Gupca u sklopu održavanja Adventa u 19:00 sati uz voditelja Zorana Todorović-TODORA i koncert Tu i tamo benda.

Od srca zahvaljujemo svim ovogodišnjim sponzorima, jer bez njih realizacija desete  po redu Novogodišnje lutrije ne bi bila moguća.

Ovim putem pozivamo sve građane da se odazovu u što većem broju da kupe srećku i pomognu u što uspješnijoj realizaciji Novogodišnje lutrije čiji nam prihod izuzetno puno znači.

 

Društvo invalida Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email