NEWS

U SŠ Mate Balote održan Digiagri – multiplikativni događaj u Poreču

448699056_1021532899975334_6946018356554801217_n
20.06.2024. 12:14; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / U SŠ Mate Balote održan Digiagri – multiplikativni događaj u Poreču
U sklopu ERASMUS+ projekta Digiagri – Didactic – Digital Tools for Practical Contents Training kojeg provodi Institut za poljoprivredu i turizam održan je multiplikativni događaj od 13. do 18. lipnja 2024. u prostorijama Srednje škole Mate Balota i Veleučilišta u Poreču.
 
Cilj događanja bio je upoznati sudionike s platformom DIGIAGRI koja je izrađena u sklopu istoimenog projekta s ciljem pružanja mogućnosti e-učenja za sve zainteresirane skupine za tematske cjeline iz poljoprivrede, točnije paprike, rajčice i vinove loze. Predstavljanje platforme sudionicima obavili su dr. sc. Ana Čehić Marić, mr. sc. Ninoslav Luk, Martina Begić mag. oec. s Instituta za poljoprivredu i turizam. Na multiplikativnom događanju sudjelovalo je više od 60 sudionika.
 
Platforma Digiagri je besplatna, jednostavna za korištenje i pruža osnovna znanja na interaktivan način kroz audio-video sadržaje iz područja poljoprivrede.
 
Platforma je otvorena za sve zainteresirane, registracija je vrlo jednostavna ulaskom na web stranicu https://digiagri.miteam.si klikom na karticu hrvatski, engleski, slovenski ili španjolski odabirete jezik tečaja te klikom na odgovarajuću fotografiju paprike, rajčice ili vinove loze u bijela polja ispod natpisa Upis na tečaj upišite svoje ime i prezime, e-mail adresu i kliknite na zeleni gumb Upis. U inbox primate e-mail od MiTeama < [email protected] > s naslovom Dodani ste u grupu Uzgoj rajčica i time pristup edukacijskom modulu. Slijedite upute u e-poruci. Ako ne primite poruku, također provjerite svoju neželjenu e-poštu ili neželjenu poštu. Kliknite na polje PRIDRUŽI SE i unesite e-mail adresu korisnika i 6-znamenkasti lozinku koju sami odaberete. Nakon uspješne prijave testirajte sve funkcionalnosti platforme.
 
Nakon što testirate platformu slobodni smo vas pozvati na ispunjavanje evaluacijskog upitnika putem poveznice: https://1ka.arnes.si/evalvacijaplatforme
 
Projekt Digiagri se provodi u partnerstvu s Biotehnički center Naklo, Slovenija, Federacion EFA Galicia, Španjolska, Mediainteractive Franc Dolenc Slovenija, te Institutom za poljoprivredu i turizam Poreč.
Projekt je započeo 01.02.2022., a traje do 31.07.2024.
 
SŠMB

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email