NEWS

U srijedu, 29.11. predavanje u Zdravom gradu: Tehnologija- napredak ili put u propast …

djeca s licima koja sjaje
28.11.2023. 11:18; ; Početna / Obavijesti / U srijedu, 29.11. predavanje u Zdravom gradu: Tehnologija- napredak ili put u propast …

U Poreču će u Mjesecu borbe protiv ovisnosti u organizaciji zdravog grada Poreč u Poreču će gostovati liječnik, kardijalni kirurg iz Zagreba dr. Ivan Burcar. Održati će javno predavanje dana 29.11.23. s početkom u 18,00 sati u velikoj sali Obrtničkog doma Poreč . Dr. Ivan Burcar održat će predavanje znakovitog naziva Tehnologija- napredak ili put u propast.  Kao liječnik i roditelj dr. Burcar se godinama bavi učincima pretjeranog „konzumiranja tehnologije“  i vrlo raširenoj ovisnosti o tehnologiji na psihičko i tjelesno zdravlje djece i mladih . Roditeljima Poreča i drugim važnim odraslima, odgajateljima, učiteljima, trenerima i svim zainteresiranim odraslima u okruženju djece i mladih  govoriti će o ovisnosti o tehnologiji, najopasnijoj i najširoj ovisnosti 21. stoljeća, s osvrtom na postpandemijsko vrijeme.  Dr. Burcar je 2018. i 2019. godine gostovao u Poreču na vrlo posjećenim predavanjima te ga se mnogi roditelji i važni odrasli sjećaju iz predavanja u vrtićima, školama, Zdravom gradu. Sada će nam se obratiti u bitno promijenjenom vremenu nakon pandemije s novim podacima i činjenicama te dokazanim utjecajima tehnologije na zdravlje, posebno djece i mladih.

Pozivamo sve važne odrasle da predavanje poslušaju kako bi im stručno predavanje pomoglo zauzeti stav, postaviti granice i zdravo upravljati slobodnim vremenom djece i mladih 21. stoljeća.

Zdravi grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email