NEWS
Laguna Ironman 800

U srijedu, 24.11. kazališna predstava Individue(t)

individuet
22.11.2021. 14:10; ; Početna / Kultura / U srijedu, 24.11. kazališna predstava Individue(t)

srijeda, 24. 11. u 20:00 Kazališna dvorana Pučkog otvorenog učilišta Poreč

Individue(t)
produkcija: SABMARINE

Predstava Individue(t) istraživački je i autorski plesni projekt Lare Frgačić i Endija Schrottera u kojemu odnos između dvaju tijela postaje glavnom temom. Proces započinju motivacijom za stvaranjem prve autorske suvremene predstave podržane koreografskim alatima usvojenim tijekom studija plesa i rada s različitim koreografima.

Dvoje izvođača nastoje prikazati prirodni fenomen odnosa moći do kojeg neizbježno dolazi u trenutku susreta dvaju bića, a koji je nezaustavljivo fluidan i višestruko iskaziv. Takav odnos može biti prikazan kroz fizički položaj tijela u prostoru, kroz način na koji je ono okrenuto prema ili od drugog, kako s drugim stupa u kontakt te se prema njemu odnosi, a ponekad se njegov sadržaj može iščitati i iz samog pogleda već prije nego li do fizičkog kontakta uopće dođe. Međusobna ovisnost koja se na momente stvara, kao i trenutci u kojima se između dva lika ne može razaznati pretenzija ka ostvarenju moći, oni djeluju unisono, no takav sklad, kao i u stvarnom životu, nije zamišljen da traje vječno

koreografija i izvedba: Lara Frgačić, Endi Schrötter
dramaturgija: Marija Androić
glazba: Jan Kozumplik
svjetlo: Luka Črnelč
fotografije: Anja Krušelj
plakat: Lucija Tandara i Leon Žilavi
redatelj trailera: Lovro Mrđen
snimatelj trailera: Leon Žilavi
producenti: Sabrina Herak Smoković i Marin Leo Janković
produkcija: SABMARINE
suradnja: Zagrebački plesni centar

Zbog ograničenog broja posjetitelja ulaznice (50,00 kn) je moguće isključivo kupiti na internetskom rezervacijskom sustavu (www.rezervacije-poup.hr) ili na blagajni Učilišta u radnom vremenu:

ponedjeljak – utorak 10,00 – 12,00;

na dan predstave od 18,00

Print Friendly, PDF & Email