NEWS
VALFRESCO sredina

U srijedu, 19.10.2022. Informativni dan za poljoprivrednike u Domu obrtnika Poreč

ilustracija-1
17.10.2022. 14:24; ; Početna / Gospodarstvo / U srijedu, 19.10.2022. Informativni dan za poljoprivrednike u Domu obrtnika Poreč

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu, 19. listopada 2022. godine u Domu obrtnika Poreč, s početkom u 13.00 sati, održat će se Informativni dan za poljoprivrednike, namijenjen poljoprivrednicima i drugim zainteresiranim osobama koje žele na jednom mjestu dobiti informacije o mogućnostima razvoja poljoprivredne djelatnosti.

PROGRAM:

13.00 Poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH – mogućnosti zakupa i kupnje – dr.sc. Morena Mičetić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i EU fondove

13.30 Usluge Instituta za poljoprivredu i turizam – dr.sc. Kristina Brščić, pomoćnica ravnatelja

14.00 Predstavljanje natječaja za poljoprivrednike iz fondova EU i ostalih nacionalnih programa – EUROKONZALTING Pula

Napomena: termini su okvirni i moguće su eventualne promjene ovisno o trajanju diskusija i pitanja/odgovora po pojedinim temama.

Informativni dan za poljoprivrednike je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, udruge i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna