NEWS

U srednjim Špadićima otvoren društveni dom za boćare i kreativna druženja mještana

dom spadici8
13.03.2021. 23:00; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / U srednjim Špadićima otvoren društveni dom za boćare i kreativna druženja mještana

Malom prigodnom svečanošću u subotu, 13.03.2021. je u srednjim Špadićima i službeno otvoren društveni dom, prateći objekt kraj boćališta, koji će osim za same boćare biti i u funkciji za druženja mještana.

-Drago mi je kada možemo otvarati velike objekte i obilježiti završetak velikih investicija, ali isto tako uvijek mi je jednako drago kada otvaramo ovakve male objekte, za koje znam da su važni i puno znače za svakodnevicu i druženja naših sugrađana. Zahvaljujem boćarima koji čuvaju tradiciju, ali isto tako i svima našim vrijednim sugrađankama koje ovdje vrijeme provode uz kreativna druženja, rekao je na svečanosti porečki gradonačelnik Loris Peršurić. Dom je naime, postavljen prema željama mještana i mjesnog odbora, a koristit će boćarima i ženama ovih naselja za likovne i kreativne radionice, te zajednička druženja. Društveni dom je montažni objekt, koji uz salu za druženja ima i čajnu kuhinju, a nalazi se uz već postojeće prostorije Boćarskog kluba Špadići, gdje je uređen i sanitarni čvor.

Društveni dom simboličnim su rezanjem vrpce otvorili predsjednica Mjesnog odbora Veli Maj Michela Bravar Kovačić i gradonačelnik Peršurić uz pomoć najmlađih, a lijepo vrijeme pridonijelo je ugodnoj atmosferi na svečanosti.

Zahvale za uređenje društvenog doma upućene su tvrtkama Elektrometal d.o.o, Tegula d.o.o, Robertu Čitaru, Toniju Čušu, Viliju Čušu i Karlu Fatoriću.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email