NEWS
valfresco

U Rovinju otvorena prva Agrolagunina trgovina 3 Kantuna

Otvorena trgovina 3 Kantuna u Rovinju (3)
27.04.2018. 08:00; Učitavanja: 504; Početna / Gospodarstvo / U Rovinju otvorena prva Agrolagunina trgovina 3 Kantuna

U Rovinju je jučer otvorena prva trgovina Agrolagune pod nazivom 3 Kantuna čime su građani Rovinja i njihovi gosti dobili priliku da na jednom mjestu mogu kupiti lokalna, prirodna i kvalitetna vina, maslinova ulja i sireve.

U novootvorenoj prodavaonici 3 Kantuna, u ulici Hermana Dalmatina 6, ljubitelje istarskih, ukusnih proizvoda očekuje veliki izbor Vina Laguna, Ol Istra maslinovih ulja i sireva Špin. Visoko kvalitetna vina, ekstra djevičanska maslinova ulja od više od 65 tisuća stabala maslina te sirevi koji se proizvode isključivo od svježeg mlijeka proizvodi su dugogodišnje Agrolagunine tradicije. Kvalitetu proizvoda iz sve tri kategorije potvrđuju brojne nagrade na prestižnim lokalnim i svjetskim natjecanjima, što prepoznaju i kupci.

Službeno otvorenje u Rovinju vodio je poznati glazbenik i voditelj Dražen Turina – Šajeta, a čast da svečano otvore trgovinu pripala je dugogodišnjim zaposlenicama Agrolagune i Rovinjankama Grazielli Dapas i Evelini Sakić.

„Sretni smo što nakon ove prve trgovine koju smo danas otvorili u Rovinju, 3 Kantuna uskoro stižu i u druge gradove u Hrvatskoj. Također, naše postojeće trgovine u Poreču i Rijeci ćemo preurediti po standardima 3 Kantuna. Otvaranjem 3 Kantuna želimo dodatno obogatiti enogastro ponudu u gradovima u kojima ćemo biti prisutni, a povodom otvorenja za sve kupce pripremili smo posebne ponude naših proizvoda“, istaknula je Mia Vukdragović, voditeljica marketinga u Agrolaguni.

Osim bogate ponude proizvoda, trgovina 3 Kantuna ističe se modernim i funkcionalnim dizajnom s fokusom na proizvodima. Pri uređenju prostora vodilo se računa o korištenju prirodnih materijala i isticanju istarske tradicije, a dizajnersko rješenje potpisuje tvrtka Fabrika iz Pule.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email