NEWS
HALF MARATON S

U Poreču veselo uz humanitarni koncert Tu i Tamo banda

301403629_5424607564285025_286058240282977571_n
26.08.2022. 12:16; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U Poreču veselo uz humanitarni koncert Tu i Tamo banda

Humanitarni koncert TU I TAMO BAND-a posvećen Društvu invalida Poreč, dana 25.08.22., održan na porečkoj gradskoj rivi protekao je u odličnom raspoloženju uz veselje publike, muzičara, predsjednicu Natašu Basanić Čuš , tajnicu Sandru Brečevac i vrijedne  volonterke Društva invalida Poreč. Gotovo čitavu večer uz Društvo invalida Poreč, muzičare i građane bio je porečki gradonačelnik Loris Peršurić koji je svesrdno ispred Grada podržao organizaciju ovog humanitarnog koncerta, a koji je i sam u odličnom raspoloženju nosio šaljivu majicu s natpisom „ Biš jenu teplu poli uho?“.

Mladi muzičari su s puno entuzijazma zabavljali brojnu publiku uz odličnog voditelja Ditmara koji je vodio humanitarni koncert i usmjeravao publiku na donacije. Druženje je prošlo u pravom slavljeničkom tonu te je 10 godina djelovanja TU I TAMO BAND-a uz zabavu i odlično raspoloženje publike, glazbu i tortu prošlo uz puno emocija, brojnu publiku, ples, pjesmu te višekratno pozivanje glazbenika na „još“ nakon puna 3 sata odlične svirke i zabave.

Posjetitelji koncerta oduševili su se majicama TU I TAMO BAND-a s duhovitim, šaljivim natpisima pa su majice planule u trenu na štandu Društva invalida Poreč. Posjetitelji koncerta su zdušno ostavljali svoje donacije za majice, kolače i vodu kao i za slavljenički tortu koju je osigurao BAND za sve zainteresirane iz publike. Na koncertu je prikupljeno ukupno 10.611,00 kn od pojedinačnih posjetitelja te od dviju porečkih organizacija i to motorista bajkera Nove Vasi i ugostiteljskog objekta Branka Čolakića iz Poreča. Društvo invalida Poreč svim donatorima, kako pojedincima tako i organizacijama , od srca zahvaljuje. Sredstva će biti utrošena za namjenu za koju su i prikupljana i to za upotpunjavanje posudionice ortopedskih pomagala Društva.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima koncerta, simpatizerima Društva, TU I TAMO BAND-U , medijima koji su nas pratili, donatorima Concettinu i Zelenom signalu, gradonačelniku Poreča i svojim vrijednim volonterkama i to prvenstveno na senzibilitetu za ranjive osobe, a potom na ovom prelijepom humanitarnom druženju do neke druge slične prilike u kojoj ćemo se zajedno veseliti.

 

Društvo invalida Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email