U Poreču, u hotelu Laguna Parentium, održan 1. međunarodni Business Speed Dating istarskih i slovenskih poduzetnika

ic0a0364
14.10.2016. 13:19; ; Početna / Gospodarstvo / U Poreču, u hotelu Laguna Parentium, održan 1. međunarodni Business Speed Dating istarskih i slovenskih poduzetnika

Jučer je u Poreču, u hotelu Laguna Parentium, održan 1. međunarodni Business Speed Dating istarskih i slovenskih poduzetnika.

52 prisutna poduzetnika iz istarske i primorsko-goranske županije te Slovenije iskoristilo je priliku, bez gubljenja vremena, a kako i nalažu pravila Speed Datinga, predstaviti sebe i svoju djelatnost ostalim poduzetnicima te istovremeno upoznati nove potencijalne kupce i poslovne partnere.

Business Speed Dating zajednički su organizirali porečki BDM Club i tvrtka Lopis iz Slovenije, a pokrovitelj ovog zanimljivog i drugačijeg druženja poduzetnika bila je Istarska županija.

Najavljeno iznenađenje prisutnim poduzetnicima priredila je tvrtka Delta Group Studio (Poreč / Firenze), partner ovog projekta, priredivši pravi profesionalni photo session. Naime, već je na druženju sudionicima uručena umjetnička crno-bijela osobna profesionalna fotografija, dok će fotografija u digitalnom obliku biti poslala svakom sudioniku za njegovu daljnju osobnu upotrebu.

Obzirom na izuzetno pozitivan feedback i neskriveno zadovoljstvo svih prisutnih sudionika, namjera je BDM Cluba i u budućem razdoblju organizirati još druženja u formatu Speed Datinga, a u svrhu što snažnijeg i učinkovitog umrežavanja malih i srednjih poduzetnika.

BDM

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email