NEWS

U Poreču održana finalna večer ovogodišnjeg izbora Miss Tourism World

62077729_2271223919623421_4547430266842382336_o
02.06.2019. 18:46; Učitavanja: 291; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U Poreču održana finalna večer ovogodišnjeg izbora Miss Tourism World

Finalna večer Miss turizma Svijeta 2019., održala se u subotu, 1. lipnja u 21 sat u dvorani Žatika. Izbor za Miss turizma Svijeta se po prvi put održao u Hrvatskoj.
Nakon gotovo dvadeset godina Hrvatska je ove godine u konkurenciji ostalih turističkih svjetskih destinacija odabrana od direkcije svjetske licencije Miss Tourism World, za domaćina ovog velikog svjetskog događaja, a čast da bude domaćin je pripala upravo Poreču, gradu šampionu turizma.
Četrdeset ljepotica iz Australije, Belgije, Benina, Bosne i Hercegovine, Brazila, Kameruna, Kolumbije, Hrvatske, Češke, Finske, Njemačke, Gruzije, Gane, Velike Britanije, Gvadalupe, Indije, Indonezije, Italije, Japana, Kazahstana, Kirgistana, Mongolije, Nepala, Novog Zelanda, Nigerije, Sjevernog Cipra, Paname, Perua, Filipina, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Južne Koreje, Španjolske, Tajvana, Ugande, Ukrajine i Venezuele stigle su u Poreč predstaviti sebe i svoju domovinu. Natjecateljicama se pridružila Kolumbijka Andrea Gutierrez, prošlogodišnja pobjednica natjecanja za Miss turizma svijeta održanog u Maleziji.

U zabavnom show programu izbora za Miss turizma Svijeta u Žatiki nastupili su poznati hrvatski estradni umjetnici: Ana Rucner, Jacques Houdek, Roko Blažević, Alka Vujica, Sandi Cenov, a voditeljica programa bila je Vlatka Pokos.

Prema pravilima licence Miss turizma svijeta predstavnice zemalja učesnica predstavile su se tijekom četiri modna izlaza. U prvom izlazu pokazale su nacionalne kostime svojih zemalja, zatim su se predstavile u casual KIK izdanju, nakon čega u kolekcija hrvatskih kupaćih kostima Pletix. U posljednjem predstavljanju finalistice izašle su u svečane večernje haljine koje su za svoje predstavnice dizajnirali najpoznatiji dizajneri iz njihovih zemalja.

Hrvatsku je predstavljala Paula Srdarev iz Vodica koja se predstavila u večernjoj haljini Ivane Jurić Design i nacionalnom kostimu Vesne Milković Etno Butik Mara.

Vlasnik hrvatske licence Miss turizma Hrvatske organizator i producent ovog eventa je Boris Kosamač .

Radio Centar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email