NEWS
VALFRESCO-S-1123
DIP2023-TOP

U porečkom Domu za starije danas pomagali sudionici MEĐUNARODNOG LIONS KAMPA MLADIH

Lions Club3
28.07.2023. 19:09; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U porečkom Domu za starije danas pomagali sudionici MEĐUNARODNOG LIONS KAMPA MLADIH

U Domu za starije i nemoćne osobe u Poreču danas su boravili sudionici razmjene međunarodnog Lions kampa mladih. Mladi iz različitih dijelova Europe i svijeta za svog su posjeta Poreču proveli humanitarnu akciju u Domu. Tako su ovog petka rani jutarnji sati u Domu bili ispunjeni veselom energijom i osmijesima mladih koji su odlučili posvetiti svoje vrijeme i sposobnosti uređenju okoliša Doma kako bi ga učinili ljepšim i ugodnijim mjestom za boravak korisnika tijekom ljetnih mjeseci.

Ravnateljica Doma Sandra Ćakić Kuhar uputila je mladima riječi dobrodošlice te ih kratko upoznala s ustanovom i njezinim programima. Kao znak sjećanja na boravak u Domu mladima su uručeni magnetići koje su izradili korisnici Doma.

Nakon uređenja okoliša, uslijedilo je druženje s korisnicima Doma i Poludnevnog boravka gdje su mladi volonteri pokazali starijima svoje folklorno umijeće, dok su korisnici otpjevali i odsvirali nekoliko pjesama uz nezaobilaznu i svima dragu „La mula de Parenzo“.

 

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE POREČ

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email