NEWS
VALAMAR-S-sezona

U ponedjeljak počinje ugradnja podzemnih spremnika komunalng otpada u Partizanskoj ulici (kod “roza zgrade”)

Capture
14.01.2021. 12:36; ; Početna / Obavijesti / U ponedjeljak počinje ugradnja podzemnih spremnika komunalng otpada u Partizanskoj ulici (kod “roza zgrade”)

S ciljem doprinosa kvalitetnom načinu odlaganja komunalnog otpada Usluga Poreč je početkom prošle godine krenula sa ugradnjom setova podzemnih spremnika na sedam lokacija u užem centru grada Poreča, od kojih je šest već u funkciji.

U ponedjeljak 18. siječnja 2021. godine  započinju radovi na ugradnji posljednjeg seta u sklopu ove investicije i to u Partizanskoj ulici, a radovi bi se prema planu te ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale trebali okončati do polovine veljače.

Podsjetimo da je u sklopu ove investicije u užem centru grada Poreča već postavljeno šest setova za odlaganje miješanog i selektivnog komunalnog otpada, za koje su dobivene uporabne dozvole, a iste građani već koriste. Radi se o setovima koji su postavljeni u Prvomajskoj ulici, ulici G. Caprin, obala Matka Lagine, na Peškeri te dva seta na samoj Gradskoj rivi.

Svaki set podzemnih spremnika  sastoji se od 4 podzemna spremnika od kojih je jedan namijenjen za sakupljanje miješanog komunalnog otpada, dok su ostala tri spremnika  namijenjena za odvojeno sakupljanje papira, stakla, plastike i metala, a za otvaranje istih potrebno je koristiti karticu koju građani dobiju na  svoju kućnu adresu.

Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema Elaboratu privremene regulacije prometa,  te se ovim putem mole građani za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije.

Sve dodatne informacije oko samih radova te načina i mogućnosti korištenja spremnika mogu se dobiti na telefonski broj 091-434 3322.

U nastavku privremena prometna regulacija

 

Print Friendly, PDF & Email