NEWS

U ponedjeljak BESPLATNA ONLINE EDUKACIJA: „Unapređenje poslovanja boljim razumijevanjem korisnika“, 16.11. u 13,00 sati

14.11.2020. 22:57; ; Početna / Gospodarstvo / U ponedjeljak BESPLATNA ONLINE EDUKACIJA: „Unapređenje poslovanja boljim razumijevanjem korisnika“, 16.11. u 13,00 sati
2020-11-13_19h15_58

Porečki poduzetnički inkubator kao promotor poduzetništva i član Globalne poduzetničke mreže (GEN)  već drugu godinu uključio se u obilježavanje Globalnog tjedna poduzetništva (GEW) u cilju poticanja inovativnosti i kreativnosti kao preduvjeta za razvoj poduzetništva. Poduzetnički inkubator Poreč usmjeren je prvenstveno ka razvoju poticajne poduzetničke klime u gradu Poreču te stvaranje uvjeta za rast i razvoj novoosnovanih poduzeća. Shodno navedenom, u sklopu obilježavanja GEW-a Poduzetnički inkubator Poreč organizira razne aktivnosti u periodu od 16. do 22. studenog 2020. godine.

U ponedjeljak 16. studenog s početkom u 13,00 sati održati će se besplatna online edukativna aktivnost „Unapređenje poslovanja boljim razumijevanjem korisnika“ koju će voditi gđa. Iva Pandur, Customer Experience & Digital Advisory Leader u tvrtki Ernest & Young.

Cilj edukacije je osvijestiti realno stanje i pomoći u pozicioniranju poduzeća po pitanju zrelosti kao i dati savjete kako jednostavno razumjeti bolje korisnike i koje su to brze i efikasne stvari koje možete uvesti već sutra kako bi unaprijedili vaše poslovanje kroz daljnje marketing i prodajne aktivnosti.

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će gđa. Iva Pandur, voditeljica odjela za digital i korisničko iskustvo pri Ernest & Young Hrvatska sa 11+ godina iskustva u marketingu i digitalu. Ida je jedan od pionira digitalnog marketinga u Hrvatskoj gdje je pomogla mnogim organizacijama izgraditi svoju digitalnu prisutnost. Sektori s kojima je radila uključuju: turizam, FMCG, tehnologija, financije, moda, retail, farmaceutska industrija, javni sektor. Prije EY-a, Ida je radila u jednoj od najvećih regionalnih digitalnih agencija gdje je vodila odjel za upravljanje klijentima i digitalnu strategiju, a također je imala i svoju kreativno-tehnološku kompaniju. Danas Ida radi sa organizacijama u Hrvatskoj i inozemstvu i pomaže im bolje razumjeti njihove B2B i B2C korisnike i transformirati interne procese i eksternu prisutnost koristeći psihologiju i tehnologiju.

Edukacija je besplatna, a zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice Unapređenje poslovanja do ponedjeljka 16. studenog do 10,00 sati. Svi prijavljeni naknadno će dobiti poveznicu za priključivanje online edukaciji.

Više informacija o globalnim događanjima na sljedećoj poveznici: https://www.genglobal.org/gew

 

Uključite se i zajednički podržimo Tjedan poduzetništva koji se obilježava u cijelom svijetu!

Print Friendly, PDF & Email