valfresco

U Poduzetničkom inkubatoru Poreč održana prezentacija Europske poduzetničke mreže

een1
02.10.2019. 12:19; Učitavanja: 112; Početna / Gospodarstvo / U Poduzetničkom inkubatoru Poreč održana prezentacija Europske poduzetničke mreže

U okviru programa manifestacije „Mjesec poduzetništva u Poreču“, u utorak 01. listopada  u Poduzetničkom inkubatoru Poreč održana je prva u nizu aktivnosti – prezentacija Europske poduzetničke mreže (www.een.hr).

Europska poduzetnička mreža pruža potporu i savjet gospodarstvenicima diljem Europe te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske Unije i jedinstvenog europskog tržišta, a sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija te pruža odlične poslovne kontakte i usluge povezivanja u više od 60 zemalja svijeta.

Prezentaciju Europske poduzetničke mreže održali su partneri mreže STEP RI, znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, a sudionici su kroz prezentaciju spoznali mogućnosti transfera znanja i tehnologije, mogućnosti partnerstva za zajednički nastup ili plasman proizvoda na trećim tržištima, mogućnosti traženje ulagača te partnera za europske projekte, u cilju umrežavanja i razvoja vlastitog poslovanja.

Prezentacija je bila namijenjena obrtnicima, vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom.

Trebate li informacije o EU zakonodavstvu, pomoć pri transferu tehnologije, želite započeti s izvozom ili ste u potrazi za poslovnim partnerom te informacijama o mogućnostima financiranja, mreža je idealna polazna točka za svakog poduzetnika, a za dodatne informacije možete se obratiti na adresu [email protected].

Porečki poduzetnici i obrtnici predstavljaju glavni kotač razvoja grada, te je Grad Poreč-Parenzo omogućio postojećim poduzetnicima i onima koji to tek planiraju postati, bogat i raznovrstan program kroz manifestaciju Mjesec poduzetništva, u cilju vlastitog razvoja i daljnjeg poticanja poduzetništva na području grada.

Print Friendly, PDF & Email