NEWS

U petak Ribarska fešta u Funtani uz FUNBOX i ETALONE

WhatsApp Image 2024-05-24 at 19.49.20_eafcf70f
05.06.2024. 00:09; ; Početna / Obavijesti / U petak Ribarska fešta u Funtani uz FUNBOX i ETALONE

Pridružite nam se u petak, 7. lipnja na drugoj ovogodišnjoj ribarskoj fešti u Funtani!

Nakon uspješne prve fešte, Funtana ponovno otvara svoja vrata svim ljubiteljima dobre hrane, zabave i glazbe. Druga ribarska fešta ove sezone održat će se na funtanjanskoj rivi i obećava još jedno nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Turistička zajednica općine Funtana ponosno organizira ovaj kulinarsko-zabavni događaj koji je postao nezaobilazan dio ljetnog programa u Funtani. Nemojte propustiti priliku da okusite i uživate u izvrsnim ribljim jelima i morskim delicijama.

Ovog petka zabavljat će vas bendovi Funbox i Etaloni band, koji će svojim nastupima stvoriti jedinstvenu atmosferu i obogatiti cjelokupni doživljaj fešte. Uživajte u ritmovima i melodijama koje će vas držati na nogama cijelu večer.

Dječji kutak i ovaj put nudi interaktivan program i kreativne radionice, osiguravajući zabavu i nezaboravno iskustvo za najmlađe posjetitelje.

Tijekom Ribarske fešte, bit će dostupna i široka ponuda proizvoda istarskih OPG-ova, članova Udruge “Domaća web tržnica”. Posjetitelji će moći kušati i kupiti raznovrsne proizvode poput maslinovog ulja, likera, rakija, svježeg voća i povrća, prirodne kozmetike, lavande, ručno izrađenih drvenih predmeta i još mnogo toga.

Vidimo se u petak, 7. lipnja na rivi u Funtani!

TZO

 

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email