NEWS
Ljekarna

U petak na Peškeri humanitarna akcija Lions cluba Poreč “Lampioni nad Porečom”

LAmpioni 2019 facebanner
21.10.2019. 21:39; ; Početna / Obavijesti / U petak na Peškeri humanitarna akcija Lions cluba Poreč “Lampioni nad Porečom”

Dragi sugrađani!

pozivamo vas u ime Lions kluba Poreč da zajedno s nama sudjelujete i doprinesete humanitarnoj akciji pod nazivom LAMPIONI NAD POREČOM – SVJETLA DOBROTE ZA ANTONIU.

Humanitarnom akcijom prikupljali bismo sredstva za oporavak i rehabilitaciju sedamnaestogodišnje djevojke, naše sugrađanke Antonie Tamburin teško stradale u prometnoj nesreći.

Akciju ćemo provoditi dva mjeseca u kojima će se prikupljati sredstva od pojedinaca, poduzeća, javnih ustanova, udruga, a središnje događanje će biti puštanje lampiona nad Porečom.

Pozivamo vas da dođete u petak 25. 10. 2019. g. u 18 sati na Peškeru i da zajedno pustimo SVJETLA DOBROTE u humanitarnoj akciji LAMPIONI NAD POREČOM koju organizira Lions klub Poreč uz potporu DND Poreč i drugih sudionika akcije uz prigodan program.

Zajedničko puštanje LAMPIONA počinje oko 19 sati.

Donacijom u vrijednosti jednog lampiona po cijeni od 30 kn donirate dio iznosa za humanitarne ciljeve. Lions klub Zrinjevac iz Zagreba nam je donirao 750 lampiona na čemu smo im posebno zahvalni.

Donirajte više LAMPIONA i poklonite ih djeci vaše najbliže škole ili vrtića… naučite i djecu kako je dobro činiti dobro!

Donirajte sredstva za Antoniu na račun: IBAN HR3823800061510002263 LC Poreč – za Antoniu.

Sva prikupljena sredstva nakon odbitka troškova akcije bit će doznačena na tekući račun Antonie Tamburin što će joj omogućiti nastavak liječenja i rehabilitacije. Pokažimo ljudsku solidarnost i zajedno pobijedimo nesreću mlade djevojke.

STVORIMO VELIČANSTVEN PRIZOR NAD NAŠIM GRADOM: UPALIMO SVJETLO DOBROTE I POMOGNIMO ANTONIJI!

LC POREČ

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email