NEWS

U petak i subotu prezentacije u Domu obrtnika uz temu “Medenog Poreča”

19.10.2023. 10:51; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U petak i subotu prezentacije u Domu obrtnika uz temu “Medenog Poreča”
2023-10-19_10h47_58

U petak, 20. listopada, u Domu obrtnika u Poreču, na rasporedu je video projekcija projekta kako je nastala priča i bojanka „Urbana Pčela“, podjela bojanki predškolarcima iz Porečkih vrtića Radost 1 i 2 u pratnji roditelja.

U subotu 21. listopada od 12 do 14 sati održat će se radionica kako se pripremaju proizvodi za njegu i zaštitu tijela na bazi voska i propolisa s eteričnim uljima i maceratima od medonosnog bilja koje će održati predstavnica PG AROMA ISTRE. Istog dana od 10 do 19 sata biti će organizirana prodaja meda i mednih delicija, te će se moći pogledati izložba učeničkih radova.

Proteklog vikenda održane su aktivnosti manifestacije Medeni Poreč-Parenzo koju u okviru Mjeseca poduzetništva u Poreču organizira Udruga pčelara Nektar. Pčelari su se susreli s djecom i mladima, ali i svima zainteresiranima, kako bi im predstavili svoj med i medne delicije, podijelile su se bojanke „Urbana pčela“ inspirirane porečkim urbanim pčelinjakom, održana je radionica o pripremi kremastog meda sa dodacima mediteranskog bilja i postavljena je izložba radova učenika na temu „Pčela“.

Print Friendly, PDF & Email