NEWS
Ljekarna

U petak, 4.11.2022. u Gradskoj knjižnici predstavljanje knjige Mladena Blaževića “Dnevnik nepušača”

Mladen-1650x550
02.11.2022. 11:30; ; Početna / Kultura / U petak, 4.11.2022. u Gradskoj knjižnici predstavljanje knjige Mladena Blaževića “Dnevnik nepušača”

315 sati i 17 minuta
Inače bi autobus došao onog trena čim zapalim. Otkad ne pušim, autobuse čekam više od pola sata.

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje knjige „Dnevnik nepušača“ autora Mladena Blaževića, koje će se održati u petak, 4. studenog 2022. godine u 19 sati, u matičnom odjelu porečke knjižnice.

Ovo je treći po redu roman ovoga Riječanina sa stalnom adresom u Ćukima kraj Vižinade. Prvi roman “Tragovi goveda” objavio je 2008. godine, a 2015. izašao mu je “Ilirik”. Napisao je scenarij za igrani dio dugometražnog igrano-dokumentarnog filma “Je letrika ubila štrige” te je autor, scenarist i voditelj putopisnog serijala “Istriana Jones”. Autor je dvojezično slovensko-hrvatske zbirke pjesama “Posljednji tasmanijski tigar” i “Mogućnost povremenih oborina”, koja mu je objavljena temeljem nagrade “Post scriptum za književnost na društvenim mrežama” za 2018. godinu. Priče i pjesme su mu prevođene na slovenski, talijanski, engleski i ukrajinski jezik.

Pridružite nam se na još jednom druženju u okviru Mjeseca hrvatske knjige. Kroz dnevničke zapise, autoironične i ponekad cinične, kroz muku onoga koji se bezuspješno pokušava odreći cigareta i pobjeći od života i društva u kojem se svi borimo s nečim, vodit će nas sam autor uz moderatorstvo Davora Šišovića.

Print Friendly, PDF & Email