U petak, 21. lipnja na porečkoj tržnici drugo izdanje gastro – glazbenih jutra GUŠTI MERKATA

1718612384549-GustiMerkataInstagrampost
17.06.2024. 10:53; ; Početna / Lifestyle / Ostalo / U petak, 21. lipnja na porečkoj tržnici drugo izdanje gastro – glazbenih jutra GUŠTI MERKATA

Usluga Poreč  s zadovoljstvom najavljuje drugo izdanje Gušti Merkata, serije gastro-glazbenih događanja koje se održavaju svakog trećeg petka u mjesecu na porečkoj tržnici. Ovaj mjesec, u petak 21. lipnja, posvećujemo jednom od najpoznatijih i najomiljenijih jela naših krajeva – bakalaru.

Glavni protagonist jutra bit će vodeći proizvođač bakalara s našeg podneblja, Alden bakalar, koji će za vas pripremati svoj vrhunski bakalar po tradicionalnoj recepturi.

Ovo je jedinstvena prilika da kušate bakalar pripremljen prema tradicionalnim receptima, uz dodatak modernih kulinarskih tehnika. Osim gastronomskog užitka, jutro će biti obogaćeno i glazbom uživo koja će stvoriti nezaboravnu atmosferu. Za potpuni užitak, tu je i ponuda vrhunskih vina koja će savršeno pratiti delicije od bakalara.

Uz sve to, naši prodavači na tržnici i ribarnici očekuju vas sa svojim svježim i lokalnim proizvodima. Sezona je ljetnog voća i povrća koje svi volimo, pa ne propustite priliku nabaviti zdrave i ukusne plodove trešnja, breskva, nektarina, tikvica, mladog krumpira i mnoštvo drugoga, direktno od lokalnih uzgajivača.

Pozivamo vas sve na druženje, uživanje u dobroj hrani i glazbi te na stvaranje novih uspomena.

Vidimo se na porečkoj tržnici 21. lipnja, od 10 sati nadalje!

Dobrodošli na drugo izdanje Gušti Merkata!

 

Print Friendly, PDF & Email