NEWS

U pauzi snimanja svog prvog albuma, Porečki Tacoor je objavio treći singl

fre
21.07.2021. 10:13; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U pauzi snimanja svog prvog albuma, Porečki Tacoor je objavio treći singl

Pjesma govori  o situaciji u kojoj se nalazimo i polarizaciji društva kojoj svjedočimo. Ovo je treći singl kojim Tacoor najavljuju album koji će izaći za Croatia records. Pjesma ima pomalo apokaliptični ljetni zvuk i pri snimanju spota koristili su različite filmske tehnike.

U suradnji sa Patrikom Sirotićem i  Millie Bobanović, središnji dio spota je rađen tehnikom stop animacije, a Diego Martinčić (istrapano 360) je napravio 360 snimke.

Mladen Đaković: Nadamo se da ćemo album završiti do kraja godine, a to ovisi o puno stvari. Većina članova benda trenutno svira gaže i razumljivo je da smo snimanje stavili u drugi plan. Iskoristili smo to za objavu novog spota i reakcije su za sada vrlo dobre. Pjesma ima taj neki humoristični ton iako je tema ozbiljna. O koncertima zasada ne razmišljamo, a kada oni jednom dođu, svakako ne mislimo dijeliti publiku po nikakvoj osnovi. Do kraja godine svakako namjeravamo izdati još dva singla, a vjerojatno će se to poklopiti s izlaskom našeg prvog albuma.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email