NEWS

U Obrtničkom domu održano besplatno predavanje o izmjenama u poreznim propisima u 2024.

Predavanje za knjigovođe 2
12.12.2023. 10:24; ; Početna / Gospodarstvo / U Obrtničkom domu održano besplatno predavanje o izmjenama u poreznim propisima u 2024.

U ponedjeljak, 11. prosinca je uspješno realizirana još jedna edukacija u organizaciji Udruženja obrtnika Poreč. Pred tridesetak obrtnika knjigovođa i drugih djelatnosti, uvodnim govorom prisutnima se obratio tajnik UO Poreč Robert Velenik. Pozvao je knjigovođe da se aktivnije uključe u rad i tijela samog udruženja, a kako bi i njihove inicijative bile realizirane. Najavio je  održavanje 1. Susret računovođa HOK-a – računovodstvena terapija koji će se održati 16. prosinca 2023. u Termama Tuhelj.

Ingrid Žudih-Koroman, vlasnica obrta za poslovno savjetovanje, s užom specijalizacijom iz područja poreza i poreznog računovodstva a ujedno i pročelnica Ceha intelektualnih usluga UO Pula održala je informativno predavanje o izmjenama u poreznim propisima koje će stupiti na snagu u 2024. Nakon predavanja, u opširnoj raspravi koja je provedena prisutni su obrtnici dobili odgovore na mnoga pitanja o novim propisima.

Udruženje obrtnika Poreč upravo se sprema na održavanje godišnje skupštine, te će uskoro izložiti javnosti nove aktivnosti usmjerene prema potrebama obrtnika.

 

Udruženje obrtnika Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email